Cześć. Mam kilka dylematów i liczę na pomoc.
1. Dobry i niedrogi rozświetlacz do twarzy? Będzie użyty prawdopodobnie tylko 1 raz.
2. Fajny balsam do ciała z drobinkami? Taki wiecie, żeby były małe drobinki które mienią się w świetle (chcę, żeby coś podkreśliło moją opaleniznę, balsam może byc brązujący, nie przeszkadza mi to)
3. Jestem zupełnie zielona jeśli chodzi o sztuczne rzęsy. Jakie najlepsze? Z jakim klejem? Lepsze kępki czy całe?
chciałabym wszystkie zakupy zrobić w rossmannie , ewentualnie w sephorze/inglocie itp bo niestety, ale na zamówienia przez internet nie mam już czasu
czy istnieje w PL jakiś sklep z sukienkami asos? jestem skłonna pojechać nawet do innego miasta.. z neta zamówić nie zdążę. strasznie podoba mi się ta sukienka, wiecie gdzie mogłabym kupić podobną? w moim mieście sa raczej kiepskie sklepy z sukienkami..
http://images.asos.com/inv/media/6/0/1/4/1834106/red/image1xxl.jpg
dziękuję :*
lista tematów
troche pytan strona 1 z 2
Konto usunięte: 3. Jestem zupełnie zielona jeśli chodzi o sztuczne rzęsy. Jakie najlepsze? Z jakim klejem? Lepsze kępki czy całe?
chciałabym wszystkie zakupy zrobić w rossmannie , ewentualnie w sephorze/inglocie itp bo niestety, ale na zamówienia przez internet nie mam już czasu
najlatwiej kupic cale w inglocie i ich klej

standardowego sklepu asos nigdzie nie ma.
jesli bardzo ci zalezy mozesz znalezc na allegro w odleglosci na ktora mozesz dojechac

wiesz co, ostatnio byłam na photoblogu tej całej HONEY i ona tam prowadzi bloga modowego, gdzieś w notkach jest link i jak trochę w nim poszukasz to znajdziesz linki do chyba dwóch sklepów z sukienkami, gdzie właśnie można przyjechac sobie po sukienke, wydaje mi się że widziałam podobną
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Sylvinka: wiesz co, ostatnio byłam na photoblogu tej całej HONEY i ona tam prowadzi bloga modowego, gdzieś w notkach jest link i jak trochę w nim poszukasz to znajdziesz linki do chyba dwóch sklepów z sukienkami, gdzie właśnie można przyjechac sobie po sukienke, wydaje mi się że widziałam podobną
niestety nie moge znaleźć :(
Konto usunięte: 2. Fajny balsam do ciała z drobinkami? Taki wiecie, żeby były małe drobinki które mienią się w świetle (chcę, żeby coś podkreśliło moją opaleniznę, balsam może byc brązujący, nie przeszkadza mi to)

Konto usunięte: 3. Jestem zupełnie zielona jeśli chodzi o sztuczne rzęsy. Jakie najlepsze? Z jakim klejem? Lepsze kępki czy całe?
kupilam rzesy z sephory, zostawilam klej, i kleje nim rzesy z chinskiego centrum za 5 zlXD
Konto usunięte: 1. Dobry i niedrogi rozświetlacz do twarzy? Będzie użyty prawdopodobnie tylko 1 raz.
niedrogi, czyli do ilu zl??
dziewczyny tutaj kiedys zachwalaly rozswietlacz z avonu, ale nie wiem w jakiej cenie on jest

ja moge polecic taki z bodyshopu:

jest swietny i nie da sie go nalozyc za duzo.
aha, jeszcze kiedys ten z revlona znalazlam z funta w poundlandzie:

mozesz poszukac czy czegos takiego nie ma u Ciebie

nazywa sie ''revlon pure confection highlighting face powder''
Konto usunięte: 2. Fajny balsam do ciała z drobinkami? Taki wiecie, żeby były małe drobinki które mienią się w świetle (chcę, żeby coś podkreśliło moją opaleniznę, balsam może byc brązujący, nie przeszkadza mi to)
dove

lepsze cale, z kepkami za duzo pieprzenia sie jest, zwlaszcza jak sie dopiero zaczyna przygode ze sztucznymi rzesami

Konto usunięte: 1. Dobry i niedrogi rozświetlacz do twarzy? Będzie użyty prawdopodobnie tylko 1 raz.
ja uzywam No7 Skin Illuminator - jestem bardzo zadowolona, sa dwa odcienie - rozowy i brzoskwiniowy

ZLOTY
1. Oriflame Skin Satin Radiance Body Souffle - zlote drobinki - jest boski, swietnie nawilza i zostawia piekny kolor a drobinki sa bardzo delikatne

SREBRNY
2. Body Shop Coconut Shimmer Body Lotion - srebrne drobinki - bardziej na imprezy, do klubu, jakies wieksze wieczorowe wyjscia. Tak jak Oriflame jest cudowny na lato, bo slonce pieknie odbija te zlote drobinki i skora pieknie wyglada, to ten z Body Shopu jest swietny na wieczor.

Ja uzywam Ardelle, zawsze na szybko najlatwiej sie je zaklada

ewentualnie Eyelure

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
max 50zł
świetne są niektóre kiecki, dzięki :)
sprawdzę, ale nigdy się na niego nie natknęłam i niestety wątpie, że u nas będzie
ten z avonu też sprawdzę czy będą mieli na jakimś stoisku
massacre: 2. Body Shop Coconut Shimmer Body Lotion - srebrne drobinki - bardziej na imprezy, do klubu, jakies wieksze wieczorowe wyjscia. Tak jak Oriflame jest cudowny na lato, bo slonce pieknie odbija te zlote drobinki i skora pieknie wyglada, to ten z Body Shopu jest swietny na wieczor.
właśnie tego mi trzeba! szkoda tylko , że nie zdążę go kupić. ale dzięki , dobrze wiedzieć na przyszłość :)
kuleczki virtual :)
najlepszy bedzie suchy olejek nuxe z drobinkami. Te drobinki nie sa nachalne cudownie rozświetla skórę i dodaje jej zdrowy kolor według mnie nie zastąpiony. Jeśli nie chce wyglądać tandetnie to postaw na ten
ja lubię rzesy z H&M jeśli chodzi o klej to duo jest najlepszy do kupienia na allegro i w hurtowniach kosmetycznych
RZAL!
Konto usunięte: właśnie tego mi trzeba! szkoda tylko , że nie zdążę go kupić. ale dzięki , dobrze wiedzieć na przyszłość :)
ciesze sie, ze pomoglam :D
dobre sa? zawsze sie balam tego typu gadzetow w h&m kupowac...
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail