ShinyStern
ShinyStern
  25 сентября 2011 (pierwszy post)
Witam!
jestem w klasie maturalnej i może to za wcześnie ale już myślę o studniówce:)
tzn, jak każda dziewczyna chciałabym wyglądać po prostu dobrze. przeglądając nowego joy'a trafiłam na ciałkiem fajna sukienkę Blake Lively

no i właśnie problem jest w tym, ze w sklepach na pewno nie znajde podobnej sukienki, wieć trzeba bedzie szyć. nigdy w życiu nie mialam sukienki szytej na miare, i nawet nie mam pojecia ile czasu wczesniej trzeba sie za to zabrać i czy w ogole opłaca sie? ale to jest mniej ważne.

druga sprawa jest taka, ze Blake jest wysoka[173cm] ja mam tylko 162cm, ponadto moja figura calkowicie odbiega od figury Blake
--> Będzie mi pasować taka sukienka? dodam, ze zrobilabym male modyfikacje tzn góra sukienki byla by wiazana na szyi, no i przód bym wlasnie zrobila krótki a tył dłuzszy jak na zdjeciu:)
co o tym sądzicie?:skok3:
zenibyfajnie
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 0
zenibyfajnie
  26 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no i właśnie problem jest w tym, ze w sklepach na pewno nie znajde podobnej sukienki, wieć trzeba bedzie szyć. nigdy w życiu nie mialam sukienki szytej na miare, i nawet nie mam pojecia ile czasu wczesniej trzeba sie za to zabrać i czy w ogole opłaca sie? ale to jest mniej ważne.

Taka sukienka na studniówkę mnie się nie widzi:> jak dla mnie powinna być no nie wiem jakaś balowa, bo studniówka to przecież bal.

Konto usunięte
Konto usunięte: --> Będzie mi pasować taka sukienka? dodam, ze zrobilabym male modyfikacje tzn góra sukienki byla by wiazana na szyi, no i przód bym wlasnie zrobila krótki a tył dłuzszy jak na zdjeciu:)

A co w niej jest takiego fajnego??
Mów zawsze, co czujesz, i czyń, co myślisz.
kasey00
kasey00
  26 сентября 2011
zenibyfajnie
zenibyfajnie: Taka sukienka na studniówkę mnie się nie widzi:> jak dla mnie powinna być no nie wiem jakaś balowa, bo studniówka to przecież bal.

A ja uważam wręcz przeciwnie. Teraz długie sukienki na studniówkach to rzadkość.

Wg mnie dziewczynie Twojego wzrostu nie będzie pasować taki krój. Też jestem w klasie maturalnej :)
zenibyfajnie
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 0
zenibyfajnie
  26 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja uważam wręcz przeciwnie. Teraz długie sukienki na studniówkach to rzadkość.

A balowała, to niby jaka jest:>
Mów zawsze, co czujesz, i czyń, co myślisz.
Fieska
Fieska
  26 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Będzie mi pasować taka sukienka?

W sumie po zdjęciu twojej figury wydaję mi się, że będzie pasowała. Jeżeli chcesz wyszczuplić nogi to musisz koniecznie mieć wysokie obcasy. Minimum 10 cm. Jeżeli wstydzisz się swoich nóg to uda bym zakryła, czyli przód sukienki nieco przed kolano. A tył skrócić, żebyś się nie zabiła, żeby nikt Ci nie podeptał. Tak ledwo 2 cm przed do ziemi. :mrgreen:
Podejrzewam, że ciekawie będzie to wyglądało. Zapewne będziesz wpadać w oko w takiej sukience :)
SoDope
SoDope
  26 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

nie bierz długiej sukienki - to moja rada :ziober2:
kasey00
kasey00
  26 сентября 2011
zenibyfajnie
zenibyfajnie: A balowała, to niby jaka jest:>

Długa.
Konto usunięte
Konto usunięte: nie bierz długiej sukienki - to moja rada

otóż to :tak:
ShinyStern
ShinyStern
  26 сентября 2011
zenibyfajnie
zenibyfajnie: A co w niej jest takiego fajnego??

jest po prostu sliczna!

Konto usunięte
Konto usunięte: Wg mnie dziewczynie Twojego wzrostu nie będzie pasować taki krój. Też jestem w klasie maturalnej :)

ciezko stwierdzic, jak bede wygladac no kurcze:(
jaki profil?:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Jeżeli chcesz wyszczuplić nogi to musisz koniecznie mieć wysokie obcasy. Minimum 10 cm.

nie ma problemu, akurat nie obawiam sie o to:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Jeżeli wstydzisz się swoich nóg to uda bym zakryła, czyli przód sukienki nieco przed kolano. A tył skrócić, żebyś się nie zabiła, żeby nikt Ci nie podeptał. Tak ledwo 2 cm przed do ziemi.

nog sioe nie wstydze i czesto je pokazuje, lubie je chociaz powinny byc duzo szczuplejsze :mrgreen: , tyl skrocilabym wlasnie dokladnie tak jak mowisz :tak:
Konto usunięte
Konto usunięte: nie bierz długiej sukienki - to moja rada

Konto usunięte
Konto usunięte: otóż to

ale kurcze ona nie ebdzie sie za mna ciagnela tylko no taka na styk
:mrgreen: ewentualnie mozna zrobic sukienke na zamek, zeby potem odsunac tyl:D
luk7
luk7
  26 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: myslisz ze, tak drogo?

myślę,że tak tanio.Ok. 200zł to samą tkanine zapłacisz.
ShinyStern
ShinyStern
  26 сентября 2011
luk7
luk7: myślę,że tak tanio.

no, zalezy kto na ile moze sobie pozwolic:)
SoDope
SoDope
  26 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale kurcze ona nie ebdzie sie za mna ciagnela tylko no taka na styk

może też była niby .. 'o tak' na dobrą długość - a jednak ludzie nadeptywali .. a jedna dziewczyna to się nawet kawałka sukni pozbyła :crylol:
SoDope
SoDope
  26 сентября 2011

a gdybym ja ponownie szła na 100 - to wybrałabym kiecke takiej długości

i naprawdę miałabym to w tyłku ..

SoDope
SoDope
  26 сентября 2011

a tak naprawdę to zastanawiałabym się pomiędzy tymi dwoma kieckami :P

gagulina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
gagulina
  27 сентября 2011

Też mam teraz studniówkę :) i w żadnym wypadku nie zamierzam założyć długiej kiecki. Myślałam o czymś takim :

ShinyStern
ShinyStern
  27 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a tak naprawdę to zastanawiałabym się pomiędzy tymi dwoma kieckami :P

akurat sukienki nie dla mnie:)
gagulina
gagulina: Też mam teraz studniówkę :) i w żadnym wypadku nie zamierzam założyć długiej kiecki. Myślałam o czymś takim :

ja musze meic dekolt :)
znalazlam cos takeigo:

kurcze takie małe..;/
sukienki z topshopu
Fieska
Fieska
  27 сентября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kurcze takie małe..;/ sukienki z topshopu

Ale nie chcesz chyba iść w czarnej ? :woot:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.