Dzisiaj trafiłam jakoś na film The Woman in Black i trochę szokłam. Może nie jest to jeszcze to co lubię, ale muszę przyznać, że wiek mu służy.
1.
2.
i inne:
3.
4.
5.
6.
No i mały Harry
Zmiana robi jakieś wrażenie?
Co na tak, a co na nie?
Na ile oceniasz obecną urodę? 1-10.
Lubisz Harrego Pottera? Smutno Ci, że już koniec?
Oglądała/eś ten nowy film? Ja zaraz lecę szukać
Jak był taki temat to go ne pamiętam :D
Pozdrawiam.
Daniel Radcliffe strona 1 z 2
Zmiana robi wrażenie :O
Ja tam go nigdy nie lubiłam i dalej nie lubię :D Daję 0 :P
Książek, filmów, nie lubię, nie czytam, nie oglądam, nie lubię fantasy. No kiedyś tam ze 2 filmy obejrzałam i nie spodobało mi się.
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
Ile on ma w ogóle teraz lat ? Bo mi się nie chce wikipediować ?
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
no nie powiem, wyrobil sie troche;) ale jeszcze dluzszy czas bedzie dla mnie Harrym;) 6,5.
no

nie, moze sie skusze.
Nie.
Raczej wszystko na nie.
Najlepiej na 3 zdjęciu wygląda.
Nie... obejrzałam jeden odcinek, nawet zaczęłam czytać książke...Ale w sumie nie zaciekawiło mnie.
Nie.
Oczywiście, to już nie to co mały Harry

Dam mu 4.
Nowego filmu jeszcze nie, ale książki! uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam! Bardzo szkoda, że to koniec.
3 zdjęcie jako tako by uszło, dla mnie zawsze będzie Harrym tym małym Potterem :D
nie mój typ zdecydowanie
No nie jest w moim typie chłopak...
Przygodę z "Harrym Potterem" zakończyłam na 4-ech książkach i bodajże dwóch filmach, długi czas temu.
Nie oglądałem Harrego i nie mam fejsa.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
nie śmiejcie się, ale jak miałam jakieś 11-12 lat (jak weszła 1 lub 2 cząść HP do kin) to się w nim kochałam i miałam na drzwiach do pokoju jego plakat z bravo
sama nie wiem

lubię