Postanowiłam zrezygnować z usług kosmetyczki i sama regulować sobie brwi No i muszę zaopatrzyć się w nową pęsetę. Stąd moje pytanie:
Która lepsza? Skośna, czy prosta?
Pozdrawiam- Karolcik
lista tematów
Pęseta strona 1 z 2
Konto usunięte: Moja kosmetyczka też zawsze używała skośnej.. A że spotkałam się z różnymi opiniami to już sama nie wiem
Ja tam mam brwi woskiem zawsze robione, ale kiedyś sama się w tym babrałam ręcznie i nie wyobrażam sobie używac innej jak skośna, tak w ogóle to jest tanie jak barszcz to kup sobie i sama zobaczyć jak będzie ci się robiło, zawsze możesz wymienić na inną
Konto usunięte: karolcik92:Moja kosmetyczka też zawsze używała skośnej.. A że spotkałam się z różnymi opiniami to już sama nie wiem
Ja tam mam brwi woskiem zawsze robione, ale kiedyś sama się w tym babrałam ręcznie i nie wyobrażam sobie używac innej jak skośna, tak w ogóle to jest tanie jak barszcz to kup sobie i sama zobaczyć jak będzie ci się robiło, zawsze możesz wymienić na inną
Kosmetyczka też zawsze robiła mi najpierw woskiem, pęsetą tylko poprawiała :) Fakt, pęseta majątku nie kosztuje, ale po co ma mi się któraś walać?

Skośna.
Robię woskiem u kosmetyczki, poprawki skośną.
A jak w domu chce po jakimś czasie coś poprawić, bo nie mogę wyjść do kosmetyczki to też tylko taka.