Mam wesele w tym miesiącu w sumie mam już sukienkę, ale spodobała mi się taka jaką zobaczyłam u Anny Karczmarczyk na premierze "Galerianek"
Mam taką i zastanawiam się ( przy okazji) jakie buty założyć w ostatni weekend października? Pogoda jak widać jest wiosenna, ale nie wiem jaka będzie za miesiąc:/
Sukienkę mam do kolana, mam sandały na koturnie, ale w październiku chyba już nie wypada takich nosić
Jak Wy myślicie? Podkreślam, że wysoka szpilka odpada;>
lista tematów
Sukienki szukam. strona 1 z 2
Inaczej wygląda na żywo, jak mała lolitka już ją mierzyłam z innymi i najbardziej mi pasuje ;) Do tego będę miała loczki i spineczkę w kropki ^^
Ja zawsze byłam inna i nigdy nie ubieram się tak jak "wypada" na wesele, a tak jak mi się podoba i jak ja się czuje ;)))
Konto usunięte: A czemu wysoka szpilka odpada? Może skołuj jakiejś średniej wysokości na lekkiej platformie, to dodatkowo zmniejszy wysokość :-)
Bo nie umiem w nich chodzić, a to wesele tam się nie siedzi

Mam takie 4cm bodajże, ale fioletowe, chyba kupie takie czarne. Najlepiej gdybym trafiła czarne na koturnie ale zakryte ;>
Ale byłam w niej na 3 weselach ;p jak się ubiorę już we wszystkich, to pokarzę fotki :D :*
taka sukienka prawie identyczna tyle, że pudrowo różowa była w h&m, a teraz ją można dorwać jedynie w internecie
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
sratatata w dupie miej co wypada a co nie wypada - wyobraz sobie, ze u mnie jest 30 stopni, 2 tygodnie temu pochowalam wszystkie letnie ciuchy a wczoraj sie opalalam i zjaralam na mudzyna :D
o maj o maj

Zadziora: Ja zawsze byłam inna i nigdy nie ubieram się tak jak "wypada" na wesele, a tak jak mi się podoba i jak ja się czuje ;)))

a buty:
River Island - moje slowo, ze wytrzymasz conajmniej 12 h na parkiecie

te nie wiem skad, ale mi sie podobaja

a zamiast galerianek, myslalas o Cheryl Cole look?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Taka średnia, jak na wesele. Dla mnie za bardzo infantylna. Ubrałabym ją raczej na wieczorne, letnie spacery z ukochanym, do tego lekkie espadryle lub balerinki :D
Upewnij się, czy rzeczywiście jest w kropki, bo wiesz, różnie z tym bywa :D
Moja koleżanka, świeżo upieczona prawniczka, która lubi prezentować się nienagannie też kupiła sobie sukienkę na wesele :-D Jej garderoba zawsze musi być wyprasowana, stonowana, perfekcyjnie dobrana, żadnych modowych szaleństw. Poszła do sklepu, zobaczyła świetnie skrojoną, w duże kwiaty. Poszła do przymierzalni, pasowała super. Przetańczyła w niej w niej całą noc. Opowiada mi o tym, jak było fajnie, wyjmuje sukienkę z szafy. Patrzę, kurdę... coś mi w niej nie pasuje. No i rzeczywiście, kwiaty na sukience okazały się zayebistymi czachami. Myślałam, że umrę ze śmiechu

Konto usunięte: taka sukienka prawie identyczna tyle, że pudrowo różowa była w h&m, a teraz ją można dorwać jedynie w internecie
Gdzieś widziałam w necie, ale zgubiłam :/
massacre: Wez juz przestan z tymi Galeriankami, tu o galeriankach, na seksie o galeriankach! Masz syndrom Piotrusia Pana i nie chcesz sie starzec?
Akurat na nią trafiłam ;p spadaj ;p
massacre: sratatata w dupie miej co wypada a co nie wypada - wyobraz sobie, ze u mnie jest 30 stopni, 2 tygodnie temu pochowalam wszystkie letnie ciuchy a wczoraj sie opalalam i zjaralam na mudzyna :D
Nie o to mi chodzi, że ludzie będą gadać, ale jak będzie zimno i będzie lało, to co?;>
O człowieku jakie wielkie

Ale ja ją już mam;>
Konto usunięte: No i rzeczywiście, kwiaty na sukience okazały się zayebistymi czachami. Myślałam, że umrę ze śmiechu
Dobre