Witajcie :)
Byłabym wdzięczna za nazwę modelu okularów, które ma na nosie pani Joanna Racewicz.
feuliette
5 октября 2011
nie wiem,ale fajne:O
PeggyBrownn
5 октября 2011
żeby nie zakładać kolejnego tematu :
jak nazywają się takie okulary?
Silencio30
5 октября 2011
PeggyBrownn:
lenonki?
Silencio30
5 октября 2011
Konto usunięte: które ma na nosie pani Joanna Racewicz.
wyglądają jak nerdy zerówki, ale ja się nie znam zbytnio
VanilllaExtasy
5 октября 2011
Konto usunięte: nie wiem,ale fajne:O
Mnie też się podobają te oprawki, chcę takie kupić :)
PeggyBrownn: jak nazywają się takie okulary?
Lennonki :)
VanilllaExtasy
5 октября 2011
Konto usunięte: wyglądają jak nerdy zerówki, ale ja się nie znam zbytnio
Te o których mówisz, to prawdopodobnie wierne kopie modelu Ray Ban Wayferer, a nie o te mi chodzi
Babsy
5 октября 2011
Konto usunięte: Byłabym wdzięczna za nazwę modelu okularów, które ma na nosie pani Joanna Racewicz.
nie wiem, czy one maja jakas nazwe
VanilllaExtasy
5 октября 2011
Babsy: nie wiem, czy one maja jakas nazwe
Szukam nazwy, bo chcę je kupić, a nie wiem o jaką nazwę konkretnie pytać, więc ewentualnie jeśli ktoś, gdzieś, zupełnie przypadkiem widział podobne, to będę wdzięczna za info :)
Tricia: moja przyjaciółka nosi niemal identyczne jak te ze zdjęcia, tyle, że Ray-Bany
http://www.optica.pl/index.php?p689,ray-ban-rb-5150
To chyba nie te, wyglądają na mniejsze, poza tym z tego co widzę, to nieco inny wzór, choć faktycznie zbliżony
Babsy
6 октября 2011
Konto usunięte: Szukam nazwy, bo chcę je kupić, a nie wiem o jaką nazwę konkretnie pytać, więc ewentualnie jeśli ktoś, gdzieś, zupełnie przypadkiem widział podobne, to będę wdzięczna za info :)
po prostu musisz chyba pojsc do optyka i sie za takimi rozejrzec.
VanilllaExtasy
6 октября 2011
Babsy: po prostu musisz chyba pojsc do optyka i sie za takimi rozejrzec.
Liczyłam na to, że któryś z użytkowników forum ma podobne. Łudziłam się też, że to któryś z wytworów Ray Bana, ale za cholerę nie mogę porównać pokazanych przeze mnie z tymi na ich stronie
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
6 октября 2011
jak mozna nie wiedziec ze to lennonki
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail