JacekGmoch
JacekGmoch
  6 октября 2011 (pierwszy post)

Cześć.
Przeglądając z rana pewien portal natknąłem się na pewne zdjęcia i jeszcze ciekawsze komentarze do nich. Zdjęcia te prezentują wymuskanych facetów w niemęskich pozach. Oglądając te zdjęcia mnie nasuwa się na myśl takie zdanie, że dbanie o siebie wcale nie jest złe, ale nie można przesadzać. Za to komentarze dziewczyn, użytkowniczek portalu na którym są te zdjęcia mnie szokują. Dziewczynom ogólnie tacy faceci się podobają i są zdania,że wszyscy Ci, którzy uważają to za coś niemęskiego zwyczajnie w świecie zazdroszczą. Ja się z tym nie zgadzam,ale chętnie poznam Wasze zdanie na temat stylu takich oto panów:

Są męscy? Mogą być pociągający? Czekam na Wasze opinie. Temat założyłem z nudów i ciekawości. Sam osobiście dbam o siebie,ale nigdy nie upodobniłbym się do kogoś takiego. Lubię się modnie ubierać i dbać o siebie,ale nie do takiego stopnia. Uważam to za przesadę.

Fieska
Fieska
  6 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Są męscy? Mogą być pociągający? Czekam na Wasze opinie.

Według mnie są to chłopcy, którzy uważają się za cuda świata i w wioskach są gwiazdami dla małolat, które czytają bravo itp. Tak samo jak niektóre laski, które czują się za miss polski z mniemaniem o sobie wyższym niż K2. Ale gdyby takich nie było, nie byłoby z czego się śmiać.
Dla mnie nie ma w nich nic pociągającego. Mężczyzna, który może mi zaimponować powinien mieć charakter i inteligencję. A to, że wygląda na zadbanego i ma swój styl, który mi odpowiada to oczywiste.
patryk8712
patryk8712
  6 октября 2011

To może i ja dodam coś od siebie;p w dużej mierze zgadzam się z Fieską, jest zapotrzebowanie to jest i towar, pewien typ dziewczyn (nie kobiet) chciał mieć słodkiego chłopca i takiego dostał. Gdy wizerunek macho został skrytykowany, zaczął się źle kojarzyć niektórzy zaczęli szukać innego wzorca, coraz głośniej mówiono o metroseksualizmie i o tym jaki jest fajny, tak wygląda facet itp że wielu osobników zaczęło przekraczać granice dobrego smaku, zdjęcia na początku tematu to już karykatura. Dobrze że wciąż są normalne kobiety i normalni faceci którzy znają umiar i wiedzą co wolną o co już jest przegięciem.

iffy
iffy
  6 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Są męscy? Mogą być pociągający?

męscy? :wtf: w życiu. gdybym jakimś cudem była z takim w związku, mocno bym się zastanawiała które z nas jest bardziej kobiece. :ninja:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Są męscy? Mogą być pociągający? Czekam na Wasze opinie. Temat założyłem z nudów i ciekawości. Sam osobiście dbam o siebie,ale nigdy nie upodobniłbym się do kogoś takiego. Lubię się modnie ubierać i dbać o siebie,ale nie do takiego stopnia. Uważam to za przesadę.

jest popyt to i bedzie podaz. proste.

jestem prawdziwa kobieta i mnie kreca prawdziwi mezczyzni.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  6 октября 2011

Ą muj borze :ninja:

styka51
styka51
  6 октября 2011
Konto usunięte

Męscy i pociągający są dla większości 15/16 latek. Sama w tym wieku jarałam się na takich chłoptasi. Z wiekiem moje upodobania zmieniły się i nie pociągają mnie tacy "faceci". Lubię facetów zadbanych, pachnących, którzy wiedzą jak się ubrać ale bez przesadyzmu. Poza tym chyba bym się pocięła jakby mój facet chodził w ww. mega dopasowanych rurkach.
Denaris
Denaris
  6 октября 2011
styka51
styka51: Poza tym chyba bym się pocięła jakby mój facet chodził w ww. mega dopasowanych rurkach.

Znam chłopaka ,który nie tylko nosi rurki ,ale na dodatek bardzo niskie biodrówki ,które w momencie siadania uwidaczniają bokserki - a często również rów.
:ninja:
styka51
styka51
  6 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Znam chłopaka ,który nie tylko nosi rurki ,ale na dodatek bardzo niskie biodrówki ,które w momencie siadania uwidaczniają bokserki - a często również rów.

Masakra jednym słowem.

Facet to musi być facet, a nie pi*da,o!
Denaris
Denaris
  6 октября 2011
styka51
styka51: Masakra jednym słowem. Facet to musi być facet, a nie pi*da,o!

Masakra to jedno - ohyda to drugie.
Osobiście może i takie rzeczy sprzedają w dziale dla ,,hot 16" - ale na mnie to nie wywołuje podziwu a odwrotnie - :ble:.
Ale szczerzę napiszę ,że czasem ten ktos potrafi się całkiem nieźle ubrać.
Tylko te rurki wszystko szpecą...

Owszem - jestem tego samego zdania ,że facet to facet.
Ale tak jak napisały dwie osoby powyżej - na takich chłoptysiów jest zapotrzebowanie. ;)
marta0859
marta0859
  6 октября 2011
Konto usunięte

ten drugi ma fajną klate :D
ale ogólnie są obrzydliwi, wyglądają jak jakieś plejasy z wiejskiej wiksiarskiej potańcówki. mam odruch wymiotny jak widzę kolesia, który chodzi na solarium i jeszcze to tak perfidnie widać, mam też uczulenie na takich pseudo cwaniaczków w okularkach przeciwsłonecznych takich, jak to są pokazane na zdjęciu lub podobnych (nie wiem jak one się "fachowo" nazywają).
Co do ubioru, niech się każdy ubiera jak chce, byle stosownie do sytuacji, ale różowy pasek i złoty łańcuch z bazarku na szyi to przesada.
Śmieszy mnie też postawa takich kolesi i zachowanie w stylu mogęmiećkażdą, co zwykle idzie w parze z ponadprzeciętną pewnością siebie :D ale niech sobie egzystują, tacy też muszą istnieć, a ja mam chociaż się z kogo pośmiać :rotfl:
BTW. uśmiałam się na widok pierwszego zdjęcia :crylol:
EwigerFeind
EwigerFeind
  6 октября 2011
Konto usunięte

Nie :ble:
Nie :ble:
Zaraz pawia puszczę...
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  6 октября 2011

Ohyda. Ohyda. I ohyda.

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  6 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Są męscy? Mogą być pociągający? Czekam na Wasze opinie. Temat założyłem z nudów i ciekawości. Sam osobiście dbam o siebie,ale nigdy nie upodobniłbym się do kogoś takiego. Lubię się modnie ubierać i dbać o siebie,ale nie do takiego stopnia. Uważam to za przesadę.

mi sie nie podobaja, a sam podchodze pod jakis typ metro :D

Konto usunięte
Konto usunięte: makijaz na tym forum z osobnikow z penisem naklada tylko prinz, z racji orientacji ma to wybaczone^^

znam paru kolesi hetero ktorzy bez korektora czy pudru nie ruszaja sie z domu. oczywiscie to nie Polacy.
cipki mnie ostatnio kreca tak w ogole, wiec mit upadl :P

Konto usunięte
Konto usunięte: az mnie skreca jak wkleja zdjecia,

patrzec nie musisz, nie?

Konto usunięte
Konto usunięte: Uważaj,bo zaraz jeden z użytkowników tego foruma się obruszy :D

pilnuj swojego nosa, adwokatow nie potrzebuje.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 октября 2011
Prinz
Prinz: pilnuj swojego nosa, adwokatow nie potrzebuje.

ach ten prymitywny czak ^ ^
on mi bardziej na geja wyglada niz Ty - przepraszam :*

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  6 октября 2011
massacre
massacre: on mi bardziej na geja wyglada niz Ty - przepraszam :*

wg mnie lubi poczuc dobra gruba pale w gardle.

Asiu :**
jak dzien mija? Jarek Cie nie zatarl? :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.