oOoBuZiAcZeKoO
oOoBuZiAcZeKoO
  14 октября 2011 (pierwszy post)

czy buty tego typu i za tą cene są ciepłe, nadaja sie na zime czy okres jesienny,

http://allegro.pl/atmosphere-kozaki-saszki-eskimoski-sniegowce-40-i1860821697.html

widze że są wykończone wew. futerkiem , miał może ktoś buty tego typu i jak sie sprawdziły, moja koleżanka ma i mówi że są wygodne i cieplutkie:)
prosze o rady , pozdrawiam:)

agoosiaaa
agoosiaaa
  14 октября 2011

Buty z primarka to sie co najwyzej na kapcie nadaja.

Darunia511
Darunia511
  14 октября 2011

w ogóle się nie nadają.

Basiula
Basiula
  14 октября 2011

odrazu widać że przemakają :tak:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: są ciepłe, nadaja sie na zime czy okres jesienny,http://allegro.pl/atmosphere-kozaki-saszki-eskimoski-sniegowce-40-i1860821697.html widze że są wykończone wew. futerkiem , miał może ktoś buty tego typu i jak sie sprawdziły, moja koleżanka ma i mówi że są wygodne i cieplutkie:) prosze o rady , pozdrawiam:)

nie kupuj zadnego gowna co ma w nazwie atmosphere.
do tego na polska zime? zapomnij, ze beda cieple i nie beda przemakaly. one co najwyzej to sia nadaja na papcie jak agoosia stwierdzila.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

oOoBuZiAcZeKoO
oOoBuZiAcZeKoO
  14 октября 2011
massacre
massacre:

wiem ze będą przemakały, chciałam je kupic na teraz i chodzic w nich do szkoły głównie, i chciałam sie poradzic kogoś kto je ma czy są ciepłe:)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chciałam sie poradzic kogoś kto je ma czy są ciepłe:)

wystarczy ze wiem, jakiej jakosci sa lumpy z Primarka, uwierz, szkoda siana

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Patrishia
Patrishia
  14 октября 2011

Aż mnie dreszcz przeszedł, nie znoszę tych butów, są okropne, nie wiem jak można to dobrowolnie kupić i założyć.
Na jesień też się nie nadają, deszcze, wilgoć, nope.

marta0859
marta0859
  14 октября 2011
Patrishia
Patrishia: są okropne, nie wiem jak można to dobrowolnie kupić i założyć.

podbijam

Konto usunięte
Konto usunięte: nadaja sie na zime czy okres jesienny,

pewnie się nadają, ale są brzydkie.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 октября 2011

Najgorsze jak w butach tego typu dziewuchy chodzą jakby nie miały lister - powykrzywiane, przydeptane, pięta w bucie gdzie indziej - własna pięta na boku..

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 октября 2011

luster of kors*

Zadziora
Zadziora
  14 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Najgorsze jak w butach tego typu dziewuchy chodzą jakby nie miały lister - powykrzywiane, przydeptane, pięta w bucie gdzie indziej - własna pięta na boku..

Kojarzę jak Pralka takie miała i było tak jak opisałaś.

Takie buty nadają się tylko po domu jak Ci ogrzewanie nie działa :ziober2:

Już lepsze są takie

źle nie wyglądają na nodze

nazywają się "Kozaki Bronx Melarte 101728 " i możne je kupić np. tu: http://www.butyk.pl/towar.8240.Kozaki_botki_Bronx_Melarte_101728.html
Darunia511
Darunia511
  14 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiem ze będą przemakały, chciałam je kupic na teraz i chodzic w nich do szkoły głównie, i chciałam sie poradzic kogoś kto je ma czy są ciepłe:)

na wczesną jesień takie ciepłe buty? A w zime co ubierzesz?
pijana
pijana
  14 октября 2011

Pseudoemu za 25 złotych na jesienne deszcze i zimowe śniegi - NIE.

Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  14 октября 2011
massacre
massacre: wystarczy ze wiem, jakiej jakosci sa lumpy z Primarka, uwierz, szkoda siana

nie przesadzaj, mam sporo ciuchów z primarka i jestem z nich bardzo zadowolona :)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.