witam :)
obecnie zauważyłam wysyp zakolanówek. Co w ogóle myślicie o tej części garderoby? Podobają wam się? Posiadacie może? Wolicie gładkie czy we wzory? Z czym je nosić?
Pozdrawiam
lista tematów
zakolanówki- hot or not strona 1 z 2
Konto usunięte: Co w ogóle myślicie o tej części garderoby? Podobają wam się? Posiadacie może? Wolicie gładkie czy we wzory? Z czym je nosić?
Pozdrawiam
Mnie sie bardzo podoba,ale sama bym takich nie zalozyla ze wzgledu na moja figruje i styl.
I jedne i drugie sa ladne
Spódniczka spodenkami rajstopami i szpilkami- taki zestaw mi sie najbardziej podoba :) moze wydawac sie zdeczka ku,wski

pewnie ze hot:) ale mam ciut przygrube uda do zakolanowek, albo dotychczas trafialam na jakies ciasne;P
Konto usunięte: witam :)
obecnie zauważyłam wysyp zakolanówek. Co w ogóle myślicie o tej części garderoby? Podobają wam się? Posiadacie może? Wolicie gładkie czy we wzory? Z czym je nosić?
zdecydowanie hot, mam zamiar sobie sprawić takie ;D
wolę gładkie i nosic mi sie wydaje mozna do spodenek albo spodniczek ;)
Konto usunięte: Co w ogóle myślicie o tej części garderoby? Podobają wam się? Posiadacie może? Wolicie gładkie czy we wzory? Z czym je nosić?
Wiadomka, że hot. Muszę sobie kupić takie gładkie;)
Konto usunięte: Spódniczka spodenkami rajstopami i szpilkami- taki zestaw mi sie najbardziej podoba :) moze wydawac sie zdeczka ku,wski
Podbijam

podobają mi się i mam, ale jakoś ostatnio dużo dziewczyn w nich pyla, a ja nie lubię wyglądać tak jak inni.
Chodzę, latem, w szarych, gładkich. Do Vansów slip-on, spodenek dżinsowych, koszulki na ramiączkach, koszuli a'la vintage i torebki-serca. Rasowo hipstersko.