Ooobaby
Ooobaby
  20 октября 2011 (pierwszy post)
Witam :)
Przeglądałam botki na allegro i spodobały mi się te, zastanawiam się czy je zamówić. Co o nich myślicie? Podobają się wam? Sądzicie, że będą wygodne?
Pozdrawiam
:)
http://moda.allegro.pl/botki-camel-braz-workersy-worker-boots-jesien-37-i1882194012.html

Denaris
Denaris
  21 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co o nich myślicie? Podobają się wam? Sądzicie, że będą wygodne?

Są całkiem całkiem ,ale nie podoba mi się ich kolor.
A to czy będą wygodne trudno stwierdzić po zdjęciach.
Ja nigdy nie zamawiam butów na allegro. Najpierw muszę dopasować, pochodzić w nich po sklepie a dopiero potem zakupić.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 октября 2011
Prinz
Prinz: wg mnie pomieszanie z poyebanym. niby eleganckie, a z drugiej ta podeszwa traktora...

ta podeszwa wg mnie dodaje uroku i byc moze nie beda sie slizgac na lodzie? :woot: mnie ten lichy obcas by zniechecil

Patrishia
Patrishia: ale tekst "nie zrobiłabym tego swoim stopom" sugeruje jakby to była cena butów z butelek plastikowych

ja tego tak nie odebralam. Mam wiele butow w granicy £20 (co daje w przeliczeniu mniej wiecej ta sama wartosc co 90zl) - nie narzekam na ich jakosc ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: I nie obchodzi mnie, że wiele osób je ma, skoro mi się podobają.

amen

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Adidasowa
Adidasowa
  21 октября 2011

Te botki, kozaki etc z tymi puszkami to dla mnie totalna żenada. Beznadzieja :zonk: Nie podobają mi się.

sylwik
sylwik
  21 октября 2011

mi sie podobaja, tylko ten korzuszek w tym samym kolorze zniecheca.

jesli nie znajde w sklepie normalnym fajnych, kupie te

sylwik
sylwik
  21 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: korzuszek

* kożuszek:ninja:
Paulinessa
Paulinessa
  21 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A mogłabyś wrzucić zdjęcie swoich butków? :)

Ok, ale zdjęcia "domowe" butów są ofujne. ;)

Od razu odpowiadam na ewentualną ciętą ripostę - tak! te butki są całe ofujne.!

Patrishia
Patrishia
  21 октября 2011

@Paulinessa:
Raz mi się wyświetlają zdjęcia a raz ne :woot:
A buty całkiem fajne, na dodatek dość niskie, co dla mnie jest plusem. To z CCC tak?:ziober2:

massacre
massacre
  21 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: esli nie znajde w sklepie normalnym fajnych, kupie te

fajne sa, duzo ladniejsze niz autorki tematu - te sznurowki z tymi zaczepkami (nie wiem jak to sie nazywa) o wiele bardziej pasuja do tej traktorowej podeszwy i nadaja pazura caloksztaltowi :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  21 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Od razu odpowiadam na ewentualną ciętą ripostę

nie wiem czemu tu sie tak wszyscy boja krytyki - owszem buty nie sa w moim stylu i mi sie nie podobaja, ale nie musze od razu po tobie jechac ze jestes bezgusciem :woot: chodzi o to zeby kazdy mial swoj styl i nie kopiowal slepo tego co nosza wszyscy. jesli tobie pasuje do caloksztaltu garderoby i sie swietnie w nich czujesz to co kogo obchodzi to jakie to sa buty i nie wiem po co ktos mialby od razu najezdzac...

pijana
pijana
  21 октября 2011
massacre
massacre: amen

A (przykładowo) mi się podobają tuniki do legginsów, też amen ? :jezyk2: Raz narzekasz, że nikt tu nie ma swojego stylu i wszyscy chodzą w tym samym, a raz przyklaskujesz podejściu "to nic, że 3/4 ulicy w nich chodzi"... :woot:
massacre
massacre
  21 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Raz narzekasz, że nikt tu nie ma swojego stylu

Konto usunięte
Konto usunięte: i wszyscy chodzą w tym samym

a to nie widzisz roznicy w jednym i drugim? bo ja widze znaczaca. tez mam legginsy i nawet jakies tuniki... uznasz mnie wiec za hipokrytke? ale to widac od razu, kto cos nosi, bo lubi, a ktos nosi to bo nie ma stylu i nosi wszystko to co reszta, zeby bezpiecznie sie nie wyrozniac z tlumu. noszenie tuniki z legginsami to jedno, a rnoszenie tuniki z legginsami na kazde wyjscie to juz co innego i radzenie tej kompozycji kazdemu do kazdej okazji to juz inna sprawa :Rotfl:
rozumiemy sie? bo nie wiem jak to jeszcze wyjasnic... jak nazwe brak roznorodnosci w czyjes szaie nuda i brakiem stylu to zaraz przyjdzie Gotka i mnie zbanuje za to, ze mowie o jej szafie, bo np. ma wszystko czarne... nie wiem jak to ujac inaczej, bym nie zostala zle odebrana :D

pijana
pijana
  21 октября 2011
massacre
massacre: rozumiemy sie?

Brak stylu to w sumie też styl :rotfl: Jestem tak zmęczona shoppingiem, że nie pamiętam jak się nazywam, ale chyba zrozumiałam dobrze ! :D
massacre
massacre
  21 октября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Brak stylu to w sumie też styl

:wtf:

Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem tak zmęczona shoppingiem, że nie pamiętam jak się nazywam, ale chyba zrozumiałam dobrze ! :D

a ja nie umiem po polskiemu tlumaczyc, wiec dobrze ze sie rozumiemy :rotfl:

Paulinessa
Paulinessa
  21 октября 2011
massacre
massacre: nie wiem czemu tu sie tak wszyscy boja krytyki - owszem buty nie sa w moim stylu i mi sie nie podobaja, ale nie musze od razu po tobie jechac ze jestes bezgusciem chodzi o to zeby kazdy mial swoj styl i nie kopiowal slepo tego co nosza wszyscy. jesli tobie pasuje do caloksztaltu garderoby i sie swietnie w nich czujesz to co kogo obchodzi to jakie to sa buty i nie wiem po co ktos mialby od razu najezdzac...

Ja się nie boję krytyki, uwierz :) Tak sobie napisałam, bo dziwne sprzeczności widzę na tym forum :)

Patrishia
Patrishia: A buty całkiem fajne, na dodatek dość niskie, co dla mnie jest plusem. To z CCC tak?

Taaaak, a obcas ma z 6-7 cm, ale b. stabilny.
pijana
pijana
  21 октября 2011
massacre
massacre:

No... Taki... Antystyl xD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.