Pytanie, jak, o ile w ogóle, można by połączyć niebieskie wpadające w granat buty z takową sukienką:
Nie wiem, może jakieś rajstopy, dodatki? Czy całkiem sobie darować i wziąć czarne, ale mniej wygodne buty?
Babsy
24 октября 2011
mysle, ze fajnie by to razem wygladalo:) jakbys mogla, to wrzuc foto butkow:)
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
25 октября 2011
nie widze butow
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Babsy
25 октября 2011
massacre: nie widze butow
prawy przycisk i pokaz grafike w nowej karcie:)
Kusza
25 октября 2011
Niczego nie tracisz, uwierz
agoosiaaa
25 октября 2011
mnie denerwuje jak ludzie wrzucaja zdjecia na zapodaj.pl czy jakos tak, bo wlasnie sie trzeba pieprzyc z otwieraniem w innych oknach
agoosiaaa
25 октября 2011
a co do tematu to jak wszyscy uwazam, ze buty do tej sukienki nie pasuja
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
25 октября 2011
Babsy: prawy przycisk i pokaz grafike w nowej karcie:)
nie dziala na IE
mam awarie i jestem na komputrze mojego szefe...
ze tez nie wpadlam na genialny pomysl zalozenia konta na tym komputrze, bym wam wszystkim pocisnela... no ale klops, juz za pozno
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
EngagedAngel
25 октября 2011
Kusza: Niczego nie tracisz, uwierz
Przy moich niewymiarowych stopach to się cieszę, że chociaż takie mam...
Konto usunięte: a co do tematu to jak wszyscy uwazam, ze buty do tej sukienki nie pasuja
Babsy: jednak nie bardzo...
Konto usunięte: wg mnie buty na nie
No na tyle to i ja sama wpadłam... Ale zastanawiałam się czy da się jakoś na siłę to jednak dopasować. Na szczęście mam inne, czarne, ale mniej wygodne i trochę mnie martwi perspektywa całego dnia w nich.