Reputacja: -4 |
BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
3 ноября 2011
Konto usunięte: Musi być Adamem Levine'm.
zgadzam się z tym!
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
snajper996
3 ноября 2011
Konto usunięte: tylko 9 lat różnicy
wierzę ze upolujesz na randke jakiś lepszy "towar" bardziej stosowny dla Ciebie :D :P
ja wyglądam na 25 ty na 23 więc problemu nie ma ::
snajper996
3 ноября 2011
Konto usunięte: jestem lesbijka , strzezcie sie dziewczynki
Reputacja: -4 |
BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
3 ноября 2011
Konto usunięte: jestem lesbijka , strzezcie sie dziewczynki
ja się nie boję
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
3 ноября 2011
snajper996: ale ty chamska jesteś
Raczej szczera. Jak przystojny to w całości, co to za facet o wyglądzie Brada Pita z kikutem zamiast penisa
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
3 ноября 2011
Prinz: musi miec duza pale
Wiec nie jestem odosobniona w swoich upodobaniach :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
luk7
3 ноября 2011
Prinz: dasz mi klapsa?
pobije cie batem po klacie a potem tam klapsa ze potem rurki bedziesz mial za duze.
luk7
3 ноября 2011
batem po klacie,a potem dam klapsa ze aż rureczki będą za duże.
Patrishia
3 ноября 2011
Wyglądać jak Johnny Depp, Sean Bean, Jason Momoa, bądź jak Justin Chatwin w Niewidzialnym