Konto usunięte: 1. Jak wam się podoba?
Nie mój typ, ale ma w sobie coś sympatycznego.
Konto usunięte: 2. Lubicie facetów w kuchni?
Lubię, niestety mój nie gotuje, wielka szkoda :D
Ja zresztą też nie przepadam za gotowaniem :D
Konto usunięte: 3. Uważacie, że jego akcja z odżywianiem dzieci w szkołach jest fajna/słaba? Dlaczego?
Nie wiem dokładnie co to za akcja, wiem jednak, że ludzie źle się odżywiają i jeśli chcą zadbać o swoje zdrowie i zdrowie swoich dzieci powinni baczniej przyglądać się temu, co jedzą. Wiedza nie boli. Przynajmniej nikt nie będzie miał pretensji, że nie był świadomy. Każdy i tak wybierze własny sposób odżywiania i najczęściej będzie to właśnie ten niewłaściwy, ponieważ jest łatwy, szybki, stosunkowo tani i smaczny.
Konto usunięte: 4. Jadacie wg jego filozofii, czyli świeżą, ekologiczną żywność? Czy zupełnie nie zwracacie uwagi na to co jecie i co was tworzy?
Nie znam jego filozofii, ale kierunek w którym zmierza podoba mi się.
Od dzieciństwa w ogóle nie używam białego cukru. Nie żywię się w fast foodach. Nie jem pszennego pieczywa, nie smaruję go tłuszczami, jadam małe ilości mięsa, głównie jest to drób i wołowina, choć naprawdę mięso jadam bardzo rzadko. Frytki, chipsy, słodycze mogą dla mnie nie istnieć. Nie pijam słodkich napojów, a głównie wodę mineralną z cytryną.
I tak dalej, i tak dalej...
Czasem (choć też rzadko) mam ochotę na kawałek ciasta, czy odrobinę świeżej bagietki, nie robię z tego problemu, po prostu jem.