Colin Egglesfield - amerykanski aktor urodzony w lutym 1973 roku.
Nie bardzo go kojarze, ale wczoraj obejrzalam z nim film "Something borrowed" ("Pozyczony narzeczony") u boku Kate Hudson i sie zauroczylam. Przypomnialy mi sie moje mlodziencze czasy zauroczenia Tomem Cruisem. Czy nie jest podobny? Na ekranie bardzo - mimika, gesty, spojrzenie ^^
I oto on, Colin - jak imie wskazuje, mamusia ajriszka
1. Podoba sie? Przystojny?
2. Co na tak, co na nie? Jesli cos na nie, to dlaczego?
3. Przypomina Wam troche naszego forumowego Jokera Patryka?
Pozdrow
Typ urody - Colin Egglesfield strona 2 z 3
no może i przystojny , nie wiem jak wygląda Joker i nie. nie przypomina mi Toma :p
już na forum film chciałem Ci napisać że chyba foto Ci się pomyliło
nie widze podobieństw - znacznych
to już bardziej do Toma podobny jest Sean Faris
hmm a widziales go w filmie ? Jako wierna wieloletnia fanka (fanatyczka) Toma Cruise stwierdzam jednak, ze podobienstwo jest uderzajace. Moze nie fizyczne, ale tak jak napisalam wczesniej - spojrz na jego gre aktorska, gesty itd. Istny mlody Tom ;)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Kurdę, sama nie wiem.
Myśle, że mógłby mi się podobać na żywo.
Ani Toma ani Patryka mi nie przypomina :).

Dziwny , ale mój typ i mi się nawet podoba :D
tylko niech nie pokazuje zębów, bo wtedy wygląda okropnie!!!!!
Nie rusza mnie
aczkolwiek nie jest zły, nie podoba mi się szczególnie na drugim zdjęciu czyli przedostatnim, może jakbym zobaczyła go w filmie byłoby inaczej
Ja też tak jak SoDope nie zauważyłam nawet różnicy między pierwszymi dwoma zdjęciami, a resztą
Co do niego to mi się nie podoba.
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
na 3 ostatnich fotach mi się baaaaaaaaardzo podoba, fajnie jest ubrany na ostatniej i ma koszulkę z super napisem ;)