Cześć.
Jakby się komus nudziło... Pomożecie mi szukać jakiejś fajnej, wyróżniającej się czymś tuniki i torby, pojemnej, mieszczącej bez problemu format A4. Póki co, nie stawiam innych wymagań, liczę na Waszą kreatywność, bo ręce mi opadają.
Wasza Kochana Moderatorka.
lista tematów
Tunika, torba strona 1 z 3
Kurde, jest pięękna

Konto usunięte: ni to kij ni w oko za długie są:P nie mówię że trzeba z odsłoniętym pępkiem chodzić ale jednak- za długie według mnie wyglądają czesto w nich dziewczyny jak w workach po ziemniakach :)
Dla mnie to zależy od tuniki i jej właścicielki jaki jest efekt, bo niektóre mogą być bezkształtne, inne dopasowane. Ale każdy ma inny gust :) Ja je lubię, zwłaszcza takie grube, bo mi w nich po prostu teraz ciepło jest

Konto usunięte: Dla mnie to zależy od tuniki i jej właścicielki jaki jest efekt, bo niektóre mogą być bezkształtne, inne dopasowane. Ale każdy ma inny gust :) Ja je lubię, zwłaszcza takie grube, bo mi w nich po prostu teraz ciepło jest
Ja lubię, bo zarzucam pod to bardzo grube rajstopy i uważam, że wyglądam tak dość korzystnie

Konto usunięte: Ja też i tak robię i również twierdzę, że wyglądam w tym nieźle A do tego buty na obcasie i jest seksi
I jeszcze jeszcze torebka na łańcuszku, o ile mogę sobie pozwolić na malutką!
mam dokładnie taką:
http://i.snobka.pl/sn417/76f4bb37002001a64d669878