Konto usunięte: poczekaj aż się zaczną tematy z sukienkami na studniówki : )
wisza mi one tak samo jak tematy agoosi z 8376487634 zdjeciami :D
wlacza sie ignor i nabija sie wtedy na Seksie - tam o studniowkach rzadko kiedy cos jest :D
Konto usunięte: właśnie chciałąm torebkę ! ale oni twierdzą że to nie jest użyteczne
o losie
jak torebka moze byc nie uzyteczna?
Konto usunięte: ej a za pomocą blendera można robić ciekawe drinki? mam w domu i używam w sumie tylko do latte maciatto
kurcze, ja zawsze mieszam co jest co...
Bledner:

(taki to ja mialam, jak mlody byl bobasem i robilam mu przecierki z warzyw i owocow)
czy blender:

taki wlasnie chce, tylko nie kazdy ma funkcje kruszarki do lodow :D
Kurcze, cuda mozna w nim robic. Koktajl bananowy... Byla kiedys w PL albo tylko w Trojmiescie sieciowka z zarciem wegetarianskim, Greenway sie chyba nazywala. Od nich wzielam przepis na koktajl bananowy, 2 banany, pol cytryny, cukier waniliowy i duzy jogurt naturalny - PYCHA
Tak samo truskawki i inne owoce - na lato bajka.
Kawe mrozona - oczywko wiesz jak zrobic. No a margarite - lejesz tequile, sok z cytryny, lod... nie pamietam co tam jeszcze - uhuhu nabombiona bym chodzila codziennie
Konto usunięte: zayebiste bratu bym kupiła, ale cena
Cena wali na kolana

Ale jest to rzecz kolekcjonerska, ktora zyskuje na wartosci, wiec wiesz... prezent inwestycja

jak chcesz obczaj ich stronke:
www.store.manutd.comKonto usunięte: kiedyś pamiętam jakaś dziewczyna zakładała tutaj temat z zestawem do pedicure, wyglądał fajnie, tylko nie wiedziała jak go używać bo nie było chyba po polsku napisane.
Ale ja nie dostalam zadnego urzadzenia. Tylko lakiery do paznokci, kremy, takie tam.. nie trzeba instruckji obslugi.
Ach, moja kolezanka fajny zestaw dostala do woskowania - taki fajny dzbanuszek z podgrzewaczem wosku... plastry, szpatulke - wszystko slicznie wygladalo ^^