Zaczne moze od wygladu. Otoz jest to nic innego jak kopia Samsunga Galaxy Note, co nie zmienia faktu ze to bardzo ladny i przyjemny model. Jakos wykonania stoi na bardzo wysokim poziomie. Mimo iz sa to plastiki, sa bardzo dobrze spasowane, nic nie odstaje i nie trzeszczy.
Ogolna specyfikacja:
Smartfon z systemem Android 4.x ICS, dual SIM, 3G WCDMA/GSM, ekran WVGA 5" 800x480ppi, kamery: 5MPix AF i 0,3MPix front, dioda podświetlenia, procesor 1GHz, WIFI 802.11 b/g, GPS+AGPS, Bluetooth 2, flash 4GB, obsługa karty micro SD do 32GB
Dotad nie mialem zadnego problemu z uzytkowaniem, faktem jest ze to tylko 1 rdzen i malo pamieci, czasami zwalnia znaczaca, sam system dostajemy czysty bez zbednego smiecia co na pewno trzeba dac na plus ;)
Bardzo dobre rekacja ekranu na dotyk, telefon fabrycznie jest zabezpieczony podwojna folia ochrona plus 1 zapasowa w zestawie. Dobre wsparcie ze strony producenta. Obsluga dual - sim to piekna sprawa. Mam teraz Orange i Play.... wiec rozmowy za free plus super internet w HSDPA. Mozna by sie czepiac ze sa lepsze telefony i szybsze, to fakt ale ten naprawde spelnia wszystkie funkcje.... minusem na pewno jest aparat ktory nie jest rewelacyjny. Muzyka i dzwiek na 4+ aplikacje pobierane z google play bezproblemowo. Wiekszosc aplikacji dziala i nic nie tnie...
Moje typy:
GO SMS Pro
ActiveGPS - GPS booster
Adobe Flash Player 11
Adobe Reader
Advanced Mobile Care
AirDroid
AlarmDroid
BSPlayer media
Dolphin Browser
GG
Gmail
Menedżer Plików
Rhythm Software
Mobile Counter - 3G, WiFi
Invent Venture
Operator
Michał Polański
Street View w Mapach Google
Super aTool Box-cache battery
AnTuTu Benchmark
Moje Orange
Play24
TouchPal Keyboard
Wallpaper Wizardi
Zoner AntiVirus
Zawartosc opakowania tez bardzo przyjemna:

Znajdziemy w nim:
Telefon
Ladowarke z koncowka USB (odpinana)
Bardzo dobre sluchawki, aczkolwiek niezbyt ladne ;)
Folie ochronna
Instrukcje obslugi
Bateria 3200 mAh
Za cene 800 zl jest tego wart, mysle ze po zrootowaniu bylby jeszcze lepszym urzedzeniem, ale to tylko dla zaawansowanych ;)