Zna ktoś może jakieś dobre gry które pójdą na tych wymaganiach ? .
-Procesor Intel{R{ Core{TM} i 3 CPU. M 350 @ 2,27 GHz.
-3GB RAM
-64bitowy system operacyjny
-karty graficzne- Intel{R} HD Graphics . Za tytuły z góry dzięki .
-
lista tematów
Tytuły Gier . strona 1 z 3
jakieś strategie, możesz próbować. Oczywiście jeśli lubisz. Spróbuj Starcraf 2, a jak nie pójdzie to Warcraft 3 na pewno pójdzie:)
Need for speed undercover , Call of duty 2 , princess of persia dusza wojownika,, max payne 1,2, halflife 2 , gta san andreas, fahrenheit, silent hill 2,silent hill the room, stalker cień czarnobyla.
W te gry grałem i chodzą bez zarzutu ..
W te gry grałem i chodzą bez zarzutu ..
wejdź na http://systemrequirementslab.com/cyri wybierz tytuł gry i zobaczysz na jakich ustawieniach uda się ją odpalić ;)
Całkiem wydajną kartę można kupić już za 150 złotych (jakiś GTS 250 albo nawet któreś z 9800 GTX) i mieć problem z głowy.
Cena jednej gry w sumie.
Cena jednej gry w sumie.
No i większość polaków cebulaków to złodzieje i gier nie kupują, więc dla niego to może być astronomiczna kwota.
Can you run it oszukuje , właśnie undercovera sprawdzałem na nim i mi pokazał że nie ruszy, co się okazuje zainstalowałem i chodzi jak masełko .
Konto usunięte: No i większość polaków cebulaków to złodzieje i gier nie kupują, więc dla niego to może być astronomiczna kwota.
Pewien znany światowy Developer {dowiedz się jaki skoro jesteś takim znawcą} powieiedział kiedyś że gdyby ludzie nie piracili ich produkcji to zapewne nie byliby tak popularni i zarabiali by mniej . co miał na myśli? wywnioskuj !

Gdybanie jest słabe. Wyobraź sobie jakby pracodawca Tobie zabierał pół pensji i mówił - ciesz się, gdyby nie ja to byś nic nie miał.
Piractwo to zuo i tego należy się trzymać. Fakt, że multimedia w naszym kraju kosztują zdecydowanie za dużo (albo po prostu zarabiamy za mało) ale to nie jest powód do łamania prawa.
Co do gier - raczej większość tytułów do około 2005 roku. Jak lubisz Diablo to dorzuciłbym torchlight do listy.
Piractwo to zuo i tego należy się trzymać. Fakt, że multimedia w naszym kraju kosztują zdecydowanie za dużo (albo po prostu zarabiamy za mało) ale to nie jest powód do łamania prawa.
Co do gier - raczej większość tytułów do około 2005 roku. Jak lubisz Diablo to dorzuciłbym torchlight do listy.
Konto usunięte: Pewien znany światowy Developer {dowiedz się jaki skoro jesteś takim znawcą} powieiedział kiedyś że gdyby ludzie nie piracili ich produkcji to zapewne nie byliby tak popularni i zarabiali by mniej . co miał na myśli? wywnioskuj !
I na pewno miał na myśli kraje trzeciego świata jak polska gdzie większość graczy piraci, a nie kraje cywilizowane gdzie mają 99% swoich zysków, a odsetek piratów jest dużo mniejszy.
Śmiechłem polski psie biedaku, szukający usprawiedliwnienia dla swojego złodziejstwa.
Konto usunięte: I na pewno miał na myśli kraje trzeciego świata jak polska gdzie większość graczy piraci, a nie kraje cywilizowane gdzie mają 99% swoich zysków, a odsetek piratów jest dużo mniejszy.
Szeroko pojęty temat, na pewno nikt nie doszedł by akurat na ten do kompromisu iż każdy by filozofował swoim zdaniem którego by się trzymał .