lista tematów
Problem z kamerką!!
Chciałabym wejść na fotka.tv, bo kupiłam sobie nową kamerkę i chciałabym zobaczyć jak hula, ale się nie da, bo co podłączę kamerkę to internet się wyłącza. :( może trzeba pobrać jakieś dodatkowe sterowniki? Nie wiem, poproszę o odpowiedź osobę, która się na tym zna, z góry jestem wdzięczna. :)
Jeśli chodzi o kamerkę podaj jej model.
Co do rozłączania internetu
podaj mniej więcej przybliżony czas kiedy tracisz internet po podłączeniu i czy pojawiają się jakieś komunikaty.
Co do rozłączania internetu
podaj mniej więcej przybliżony czas kiedy tracisz internet po podłączeniu i czy pojawiają się jakieś komunikaty.
i'm out
Wpisz sobie w google kamera media tech i to jest ta trzecia po wyszukaniu w grafice. A internet odłącza się niemal od razu. :( Komunikatów nie ma żadnych, a jak chcę włączyć modem, to jedynie wyświetla mi się: proszę podłączyć modem. Wtf?
Nawet jeśli to jest to

Samo to nic mi nie mówi.
Rozumiem, że kamerka korzysta z portu USB. Sprawdzałaś wszystkie porty jakie masz na komputerze? Modem internetowy rozumiem, że też masz na USB. Sprawdź czy działa gdy podłączysz do innego portu. Nie masz problemów z odczytywaniem danych z podłączoną kamerką gdy powiedzmy podłączysz do jakiegokolwiek portu pendrive? Można tutaj dyskutować przyczyn może być wiele jak na razie trzeba "kombinować".

Samo to nic mi nie mówi.
Rozumiem, że kamerka korzysta z portu USB. Sprawdzałaś wszystkie porty jakie masz na komputerze? Modem internetowy rozumiem, że też masz na USB. Sprawdź czy działa gdy podłączysz do innego portu. Nie masz problemów z odczytywaniem danych z podłączoną kamerką gdy powiedzmy podłączysz do jakiegokolwiek portu pendrive? Można tutaj dyskutować przyczyn może być wiele jak na razie trzeba "kombinować".
i'm out