w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
purnelle
17 мая 2009
u mnie 5 nie zdało.
LadyBlondi007
17 мая 2009
Moja kumpela mówi że była banalna- zwłaszcza geografia i polski
x5xBlAcKxAnGeLx5x
17 мая 2009
Jutro mam ustny niemiecki
I nie powiem ze mi fajnie z tego powodu
pearl188
17 мая 2009
Konto usunięte: Jutro mam ustny niemiecki
a ja polski i mi też nie fajnie z tego powodu :D.
morela26
17 мая 2009
Konto usunięte: a ja polski i mi też nie fajnie z tego powodu :D.
Hehe czemu nie fajnie, pojdziesz, zdasz i masz wakacje :P hehe Przede mna jeszcze polski we wtorek i angielski we srode.
pearl188
17 мая 2009
Konto usunięte: Hehe czemu nie fajnie, pojdziesz, zdasz i masz wakacje :P hehe Przede mna jeszcze polski we wtorek i angielski we srode.
a jak nie zdam ? :D bo nie odpowiem na żadne pytanie ? :D
morela26
17 мая 2009
Konto usunięte: a jak nie zdam ? :D bo nie odpowiem na żadne pytanie ? :D
No co Ty, hehe za samo powiedzenie pracy jest 6 czy 7 pkt takze juz masz zdana ;)
A na pytania odpowiesz na pewno jesli znasz te lektury o ktorych pisalas prace ;) o nic innego nie moga przeciez Cie spytac :)
champion
17 мая 2009
Uf przede mną również jutro maturka ustna z polskiego. A w piątek angielski :/
Tak się zastanawiam, jakie pytania mi mogą zadac do pracy jesli temat to: Charakterystyka jezyka relacji sportowych? :D Jakiego komentatora lubie? :P
foruminternetowe
17 мая 2009
czy jestes ciekawy nowych wrazen ?? chcialbys wyrazic swoja opinie na dany temat ale nie masz z kim porozmawiac?? FORUM INTERNETOWE Ajo jest indealnym rozwiazniem dla Ciebie!!! gry,tapety,smieszne filmiki, najnowsze informacje ze swiata oraz najbardziej pokrecone tematy do rozmow!! wystarczy sie tylko zarejestrowac w linku podanym ponizej!! http://ajo.pl/polecam,edifff,forum.html zarejestruj sie a nie pozalujesz !! polecam serdecznie :)
thomas893
17 мая 2009
Konto usunięte: Jutro mam ustny niemiecki
eee tam, dacie rade :)
ja mam jutro ustną z angielskiego i nic do niej nie powtarzam ;] Dobre nastawienie to podstawa ;P
Jammi1990
17 мая 2009
współczuję Wam:) ja mam wakacje już od środy
ale na pocieszenie mogę powiedzieć ze u mnie w szkole matury ustne wszyscy zdali:)
będzie dobrze:)
morela26
17 мая 2009
Konto usunięte: ja mam jutro ustną z angielskiego i nic do niej nie powtarzam
Do angielskiego tez nic nie bede powtarzala. Ale polskiego to sie troche dygam.
BeztroskoProsto
17 мая 2009
A tam... Jak ja zdałem to i wszyscy inni muszą zdać tak samo ;] Anglik 20/20 polak 14/20 ;] Prezentacji uczyłem się dzień przed... Wspomnę też, iż nie była napisana przeze mnie ;P
thomas893
17 мая 2009
Konto usunięte: Do angielskiego tez nic nie bede powtarzala. Ale polskiego to sie troche dygam.
Jeśli sama pisałaś prezentację, to problemów żadnych nie będziesz mieć ze zdaniem ;]
x5xBlAcKxAnGeLx5x
17 мая 2009
Ja mam w czwartek
Konto usunięte: eee tam, dacie rade :)
zebys sie nie mylil :P
Konto usunięte: ja mam jutro ustną z angielskiego i nic do niej nie powtarzam ;] Dobre nastawienie to podstawa ;P
skromnie stwierdze ze ja prawie nic nie powtorzylam :P
Konto usunięte: Jeśli sama pisałaś prezentację, to problemów żadnych nie będziesz mieć ze zdaniem ;]