w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
OverMyHead
5 августа 2009
Bananoowa: no zazdroszczę Ci tych papierów...
patrz a wydawało sie, ze Ty wszystko masz a ja musiałam wszystko na szybko załatwiać:/
ehh
Bananoowa: będę rano dzwonić do US i mam nadzieję że już będą...
Jak nie będzie to ich opieprz... ciężko im ruszyć dupę i zrobić coś co zajmie im max godzinke:/
Bananoowa
5 августа 2009
Konto usunięte: patrz a wydawało sie, ze Ty wszystko masz a ja musiałam wszystko na szybko załatwiać:/
no dokładnie:) cóż za ironia losu :P
Konto usunięte: Jak nie będzie to ich opieprz... ciężko im ruszyć dupę i zrobić coś co zajmie im max godzinke:/
lepiej ich opieprzę jak odbiorę bo jak się wkurzą to mi to za tydzień dopiero załatwią ;/
OverMyHead
5 августа 2009
Bananoowa: lepiej ich opieprzę jak odbiorę bo jak się wkurzą to mi to za tydzień dopiero załatwią ;/
w sumie racja... nigdy nie wiadomo co urzednikom odwali...
Bananoowa
5 августа 2009
Konto usunięte: w sumie racja... nigdy nie wiadomo co urzednikom odwali...
no z nimi jak z nauczycielami.. chociaż też za bardzo afery nie mogę robić bo to wszystko mają zgodnie z tymi choojowymi przepisami;/
OverMyHead
5 августа 2009
Bananoowa: chociaż też za bardzo afery nie mogę robić bo to wszystko mają zgodnie z tymi choojowymi przepisami;/
no dobra przepisy przepisami, ale skoro wiedzą, że ci zalezy bo potrzebne do szkoły to mogliby się streścic...
Bananoowa
5 августа 2009
Konto usunięte: no dobra przepisy przepisami, ale skoro wiedzą, że ci zalezy bo potrzebne do szkoły to mogliby się streścic...
też fakt... ale co ich obchodzą inni ludzie;/
OverMyHead
5 августа 2009
Bananoowa: też fakt... ale co ich obchodzą inni ludzie;/
ah... same problemy mamy z tym akademikiem.. ja nie wiem.. jakies pechowe...
teraz w nagrode musimy ten sam dostac :D
Bananoowa
5 августа 2009
Konto usunięte: ah... same problemy mamy z tym akademikiem.. ja nie wiem.. jakies pechowe...
teraz w nagrode musimy ten sam dostac
no same problemy.. ale nie mamy najgorzej, Bober z Hyde ma tego tyle do wypełniania że coś strasznego, w porównaniu do dokumentów wymaganych u niego to mamy lajcik:P
no a jak tego samego teraz nie dostaniemy to się wkurzę... hmm jeśli uda mi sie w piątek jechac z tymi papierami to może nawet się zobaczymy:D
OverMyHead
5 августа 2009
Bananoowa: Bober z Hyde ma tego tyle do wypełniania że coś strasznego, w porównaniu do dokumentów wymaganych u niego to mamy lajcik:P
nie wiem.. nie znam :D
Bananoowa: hmm jeśli uda mi sie w piątek jechac z tymi papierami to może nawet się zobaczymy:D
raczej nie... bo moja komisja siedzi od 18 do 19 ;]
Bananoowa
5 августа 2009
Konto usunięte: nie wiem.. nie znam :
no tak, Ty czatowa jesteś
Konto usunięte: raczej nie... bo moja komisja siedzi od 18 do 19 ;]
no to ja mam trochę lepiej... moja od 10 do 14, a tak ciężko się zmieścić w jednej godzinie
OverMyHead
5 августа 2009
Bananoowa: no tak, Ty czatowa jesteś
własnie ;P Ty znasz forumowiczów ja czatowiczów :D
Bananoowa: no to ja mam trochę lepiej... moja od 10 do 14, a tak ciężko się zmieścić w jednej godzinie
No nie jak przed 18 tam będe to dam radę... ale dziwne godziny sobie wybrali...
Bananoowa
5 августа 2009
Konto usunięte: własnie ;P Ty znasz forumowiczów ja czatowiczów :D
no właśnie:D
Konto usunięte: No nie jak przed 18 tam będe to dam radę... ale dziwne godziny sobie wybrali...
beznadziejne... ale przynajmniej dojedziesz spokojnie :P
OverMyHead
5 августа 2009
Bananoowa: beznadziejne... ale przynajmniej dojedziesz spokojnie :P
no... mój ojciec tylko trochę szybciej z pracy się wyrwie :) szkoda, że jutro nie może bo chciałabym mieć to już z głowy...
teraz jeszcze tydzień z niecierpliwością czekać na listę...
Bananoowa
5 августа 2009
Konto usunięte: no... mój ojciec tylko trochę szybciej z pracy się wyrwie :) szkoda, że jutro nie może bo chciałabym mieć to już z głowy...
teraz jeszcze tydzień z niecierpliwością czekać na listę...
no dokładnie... ile stresu przez samo załatwianie papierów;/
OverMyHead
5 августа 2009
W ogóle to chciałam oznajmić, że ja się zgubie w Gdańsku :D