Dziś próbowałam otworzyć GG jak to robię codziennie, i wyskakuje mi taki komunikat: "Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja równoczesna jest niewłaściwa."
O co chodzi?
Wczoraj jeszcze wszystko normalnie działało.
Czy to gg jest zepsute, czy da się to jeszcze jakoś naprawić? Jeżeli tak, to jak można to zrobić?
Próbowałam włączyć i wyłączyć komputer, ale nic to nie dało.
SirMatthew
16 июня 2011
Spróbuj uruchomic z opcją "uruchom jako administrator"
marta0859
16 июня 2011
SirMatthew: Spróbuj uruchomic z opcją "uruchom jako administrator"
Coz... Wiec spróbuj najprostsza metoda - odinstaluj i zainstaluj na nowo. (Ale usun również wpisy w rejestrze aby nic nie zostalo)
marta0859
16 июня 2011
Konto usunięte: zawsze było ,przejdź na alternatywę
nie ma u mnie takiej opcji :)
SirMatthew: Coz... Wiec spróbuj najprostsza metoda - odinstaluj i zainstaluj na nowo. (Ale usun również wpisy w rejestrze aby nic nie zostalo)
Najlepsze, że u mnie nie ma opcji "odinstaluj"
jak klikam prawym przyciskiem myszy to z takich opcji mi wyskakuje usuń... mam usnąć?
ale to chyba nie jest odinstalowanie... jak można to odinstalować?
przepraszam że wam tak dupę zawracam ale nie znam się na tym
SirMatthew
16 июня 2011
Konto usunięte: jak klikam prawym przyciskiem myszy to z takich opcji mi wyskakuje usuń... mam usnąć?
Wtedy usuniesz tylko ikone albo fragment aplikacji. Wejdz w Panel sterowania, potem w ikone "odinstaluj program" Znajdz na liscie gg i po prostu usun :)
marta0859
16 июня 2011
SirMatthew: Wtedy usuniesz tylko ikone albo fragment aplikacji. Wejdz w Panel sterowania, potem w ikone "odinstaluj program" Znajdz na liscie gg i po prostu usun :)
Ok... dzięki.
a potem jak zainstalować ponownie?
nie usuną mi się chyba kontakty ani nic...?
marta0859
16 июня 2011
najlepsze jest to, że a panelu sterowania nie mam takiej ikony jak "odinstaluj program"
SirMatthew
16 июня 2011
Konto usunięte: a potem jak zainstalować ponownie?
Bardzo latwo... Jesli masz plik instalacyjny to klikasz "gginstal.exe" i sie instaluje.
Konto usunięte: nie usuną mi się chyba kontakty ani nic...?
Wlasnie usuna - radze exportowac kontakty na server, potem po instalacji program pobierze je z servera.
SirMatthew
16 июня 2011
Konto usunięte: najlepsze jest to, że a panelu sterowania nie mam takiej ikony jak "odinstaluj program"
Wiec zacznijmy od poczatku - JAKI MASZ SYSTEM ?
marta0859
16 июня 2011
SirMatthew: Wiec zacznijmy od poczatku - JAKI MASZ SYSTEM ?
vista
odinstalowałam już.. a jak to z powrotem zainstalować?
marta0859
16 июня 2011
SirMatthew: Bardzo latwo... Jesli masz plik instalacyjny to klikasz "gginstal.exe" i sie instaluje.
nie mam takiego czegoś..
SirMatthew
16 июня 2011
Konto usunięte: odinstalowałam już.. a jak to z powrotem zainstalować?
Wyeksportowalas kontakty do servera albo do pliku ? Jesli tak to teraz musisz znalezc w internecie gg. Najrsciej wejsc na http://gadugadu.pl i z tam tad sciagnac :)
Shaitan
16 июня 2011
SirMatthew: z tam tad
stamtąd
Konto usunięte:
Ja ci polecam jednak instalację AQQ, obsługuje sieć gg, nie ma milionów reklam, nie zamula kompa i nie wiesza się kilkaset razy dziennie.