Różnice zaznaczyłem cyferkami,
Legenda;
Numerki na
niebiesko to pewne różnice
Numerki na
czerwono to nie pewne różnice (tzn. takie jak to kółko pod awatarem, nie wiem czy te różnice organizatorka brała pod uwagę.)
I screen
Opis numerków:
[color=cyan]1- Na pierwszym obrazku jest księżyc natomiast na drugim, słońce.
[color=cyan]2- Na 1 obrazu lampa "żarówka" jest nie zapalona, na drugim już jest zapalona:-]
[color=cyan]3- Świece się nie palą na 2 screenie
[color=cyan]4- Na 2 ss brakuje jednej rury do tańczenia
5- Tło na tv (jest inne)
6- Strzałka na screenach inaczej wyglądaja
[color=cyan]2- Lama na 1 ss śpi zZzZ na drugim już stoi.
[color=cyan]3- Czerwony smok na 1 obrazku normalny ale na drugim już zionie ogniem
[color=cyan]4- Na 1 screenie jest coś czerwonego ukryte za plecami fioletowego smoka nie wiem dokładnie co to jest.
[color=cyan]5- Zielona jaszczurka na skale na 1 obrazku normalnie leży a na drugim ma uniesioną głowę
[color=cyan]6- Brązowa jaszczurka, na 1 screenie jest na drugim już jej nie ma
[color=cyan]7- Lis na 1 obrazku stoi na 2 łapach a na drugim ss już normalnie na czterech
[color=cyan]8- Nietoperz na 1 obrazku siedzi do góry nogami na drugim już normalnie, stoi.
[color=cyan]9- Różowe włosy Firestarter2(to chyba ona) na pierwszym ss ma niebieskie na drugim różowe
10- Te kółko od awatara, na 1 obrazku jest większe niż na 2 (nie wiem czy to się liczy)
[color=cyan]2- Chmura deszczowa na 1 ss jest wyżej niż na drogim
[color=cyan]3- Kolumna po lewej stronie na pierwszym obrazu jej nie widać na drugim natomiast się pojawia.
[color=cyan]4- Tęcza na 1 obrazku jest po prawej stronie a na drugim już po lewej.
[color=cyan]5- Puchar w drugim rzędzie, ostatni na drugim ss go brakuje
[color=cyan]6- Ciastka brakuje jednych (na 2 screenie) w rzędzie 3 od końca
7- Kwiaty, to żółto co wokół nich jest jak kwitną jest w innym miejscu (to wina animacji, jednak nie wiem czy organizatorka to uznaje jako różnice, więc daje).