Witam
Lada dzień chce uruchomić strone o mojej miejscowości (wiadomosci, newsy itp)
Moja miejscowość jeszcze nie ma stronki więc myśle ze przyda sie.
Ma ona ok 250 mieszkańcow czyli nie wielka, lecz są u nas co miesiąc duże tzw imprezy parafialne, a cala parafia to ok 3-5 tys ludzi nie wiem dokładnie.
Stronka reklamę ma już załatwioną więc przy założeniu że choćby 1000 mieszkańców będzie regularnie na nią wchodzić to można w jakiś sposób zarobić na niej??
Choćby żeby tylko starczalo na opłaty za serwer itp.
Pozdrawiam
lista tematów
Można zarobić na swojej www?
reklamy. ale do tego potrzebujesz okolo 100.000 unikalnych wyswietlen w miesiacu.
zostaja banery, ale to dzialalnosc dosc "charytatywna" za okolo 1000 unikatow jest w granicach 20zl
zostaja banery, ale to dzialalnosc dosc "charytatywna" za okolo 1000 unikatow jest w granicach 20zl
zapomnialem dodac polecone:D wiele sklepow internetowych oferuje prowizje za kazdy kupiony produkt z naszego polecenia. 10-20% ceny. ale czy to tak fajnie miec swoja strone cala w banerach ?:)
A np reklama firm z mojej miejscowości? I pobieranie drobnych opłat na utrzymanie strony na serwerach?
jest to jakies rozwiazanie, ale musisz liczyc sie w dalszym ciagu z tym, ze zadna firma nie zaplaci za reklame na stronie z sporadycznym ruchem. Najpierw zrob ta strone, wydrukuj kilkadziesiat ulotek z jej reklama, i sprobuj ja jakos rozkrecic. Kwestie zarobku to plan na juz w pelni funkcjonujaca strone. Niestety nie majac minimum pol banki na start bardzo ciezko zaistniec. Ale probowac trzeba:)