Konto usunięte: Tak wiem o czym mowa, bo osobiscie bawilem sie nokla
Ale jak sam spojrzysz na ta aukcje, to nie zastanawia Cie jakie to jest ? Zwlaszcza ze wnetrze ma bogate a oprogramowanie to zwykly android z ktorym juz sie mozna bawic nie tak jak na tamtych ruplach OS-y niewiadomego pochodzenia
ale na bebechach gdzie praca jest mało komfortowa.
Konto usunięte: niewlasciwie przy podrabianych mikroprocesorach,wyjdzie to po kilku latach,
podrabianych czy tanich arm ogólnie to kwestia tego jak producent zoptymalizuje andka pod działanie na własnym produkcie:)
Konto usunięte: to powiedzą że w regulaminie gdzieś tam zakopane w gąszczu liter jest zdanie że nie podlega to gwarancji i
prawo ue do którego i polska sie dostosowała. 24m-ce i tyle, dlatego apple w europie ma problemy. a jak sa obiekcje > rzecznik uokik
Konto usunięte: przez microUSB po prostu nie działa to na zwykłej przejściówce w zestawie bo tablet nie daje takiego napięcia żeby ów modem zasilić o.O heh
przejścwka + zewnetrzny hub z zasilaniem
Konto usunięte: Wyświetlacz: 800 x 480 pikseli u mnie na 7 calach widać że nie jest to najlepsza rozdzielczość nie wiem jak to będzie na ekranie 5 calowym.
w 4'7 komórce mam wiecej
Konto usunięte: ale myszki ,głośniki to pic na wode.
a czego chcesz za produkt ponadpołowe tanszy? poza tym kilka lat w stecz ata słyneła z odtwarzaczy dvd dobrej jakosci i kompatybilnosci nawet z rmvb:)