Witam. Tak jak w temacie, interesuje Mnie zakup tego telefonu, wygladem przypomina flagowy model SIII, specyfikacja nie jest zla, opcja dual sim daje temu mocny +
Czy ktos mial do czynienia z tym modelem ? Co mozecie mi poradzic ? Szukalem alternatywnych fonikow ale Mnie nie przekonuje ani ZTE ani Alcatel ani Omega czy tez inne nie wymienione...
lista tematów
Dylemat kupna samsung-s7562-duos
ile masz hajsu? jeden ghz na jednym kole to na androida za maało szczególnie na mułowym touchwiz. dla mnie arc s i xperia u to absolutne minimum dla androida to bez 1,5ghz tudzież 2x 1ghz nie działa dobrze jak masz mniej niż na xperie u (czy też nieco "lepsza" p) albo arca to sory bierz lumie z wp 7.5 sory ale android jest za dziwny zeby działać na słabym sprzecie.
1100 papiera... Problem w tym ze SE jakos Mnie nie bierze nie mwoiac juz o Noki z WP...poza tym pamietaj tez o dual simie... :)
Eh kupno w tym kraju teraz to jest sztuka... Kiedys sie bralo pierwszy lepszy i grunt zeby dzialal a teraz...
Eh kupno w tym kraju teraz to jest sztuka... Kiedys sie bralo pierwszy lepszy i grunt zeby dzialal a teraz...

Konto usunięte: ile masz hajsu? jeden ghz na jednym kole to na androida za maało szczególnie na mułowym touchwiz. dla mnie arc s i xperia u to absolutne minimum dla androida to bez 1,5ghz tudzież 2x 1ghz nie działa dobrze jak masz mniej niż na xperie u (czy też nieco "lepsza" p) albo arca to sory bierz lumie z wp 7.5 sory ale android jest za dziwny zeby działać na słabym sprzecie.
co ty p***dolisz? lol farmazony z dupy
@oOZyxak0o
Heh to moze rozwin swoj poglad na temat tego telefonu, bo Ja raczej po 10-tym bede go bral...a na razie tylko uslyszalem zeby brac szajsowe kafle od WP7 lub SE a'la bond
Heh to moze rozwin swoj poglad na temat tego telefonu, bo Ja raczej po 10-tym bede go bral...a na razie tylko uslyszalem zeby brac szajsowe kafle od WP7 lub SE a'la bond

To jest tak,że fan symbiana będzie wjeżdżał na androida,nie wazne jaka wersja i jaki telefon. Bo ludzie są głupi. Lumia z wp to największa porażka z jaką się spotkałem. Telefony te są tak ograniczone,że bardziej już nie mogą. Już nie wspomne o zwalonej przegladarce w telefonie. 2 plusy lumii- szybko działa,aparat dobrej klasy. Co do tego samsunga-nie mam zastrzeżeń,nic nie będzie się przycinać,to p***lenie ludzi symbiana . aparat 5mp jak ci wystarczy to możesz śmiało brać.
+ oczywiście tak jak napisałeś dual sim,choć to chyba nie potrzebne :D i bateria z dużą pojemnością.
Heh dzieki ... Juz mam taki metlik ze sam nie wiem... Kupie nokie 3310 i uj...przynajmniej wiem czego moge sie spodziewac a tu kazdy zbeszta i rad malo... Dual sim jest mi potrzebny a z reszta to nie wiem bo nie obracam telefonami... Moj komputer tez jest slaby jak patrze jak pisza inni o swoich bestiach a jakos ciagnie nowosci bez problemu... Polemika, nie dziekuje. Fck 

Wiesz ogólnie mało czym się różni od poprzednika. Pewnie czymś się różni ale ogólnie niczym istotnym. Dlaczego akurat LG?
I moj wybor padl....na...

Dobra, mala edycja hahaha
Oryginal:

Gwarancja: 24 miesiące gwarancji
Kod Producenta: MT7003
Wymiary: 147,2x79,5x9,7mm
Waga: 191g
Ekran dotykowy: Tak
Klawiatura Qwerty: Nie
Klawiatura numeryczna: Nie
Pasma pracy: 850/900/1800/1900/2100MHz
Pojemność baterii: 3200mAh
System operacyjny: Android
Rodzaj wyświetlacza: WVGA
Rozmiar wyświetlacza: 5cale
Rozdzielczość wyświetlacza: 480x800piksel
Wbudowana pamięć: 4GB
Obsługiwane karty pamięci: Tak
Wielkość obsługiwanej karty pamięci: 32GB
Bluetooth: Tak
WiFi: Tak
Moduł GPS: Tak
Aparat cyfrowy: Tak
Matryca głównego aparatu: 5Mpiksel
Matryca aparatu z przodu: 0,3Mpiksel
Złącza: micro USB, jack 3,5mm
Języki: Wielojęzyczny interfejs użytkownika
Dodatkowe funkcje: Funkcja oszczędzania baterii - schedule power ON/OFF
Zawartość zestawu: bateria, kabel USB, ładowarka, słuchawki, folia zabezpieczająca na ekran

Dobra, mala edycja hahaha

Oryginal:

Gwarancja: 24 miesiące gwarancji
Kod Producenta: MT7003
Wymiary: 147,2x79,5x9,7mm
Waga: 191g
Ekran dotykowy: Tak
Klawiatura Qwerty: Nie
Klawiatura numeryczna: Nie
Pasma pracy: 850/900/1800/1900/2100MHz
Pojemność baterii: 3200mAh
System operacyjny: Android
Rodzaj wyświetlacza: WVGA
Rozmiar wyświetlacza: 5cale
Rozdzielczość wyświetlacza: 480x800piksel
Wbudowana pamięć: 4GB
Obsługiwane karty pamięci: Tak
Wielkość obsługiwanej karty pamięci: 32GB
Bluetooth: Tak
WiFi: Tak
Moduł GPS: Tak
Aparat cyfrowy: Tak
Matryca głównego aparatu: 5Mpiksel
Matryca aparatu z przodu: 0,3Mpiksel
Złącza: micro USB, jack 3,5mm
Języki: Wielojęzyczny interfejs użytkownika
Dodatkowe funkcje: Funkcja oszczędzania baterii - schedule power ON/OFF
Zawartość zestawu: bateria, kabel USB, ładowarka, słuchawki, folia zabezpieczająca na ekran