W zawiązku z tym, ze na Forum coraz częściej pojawiają sie tematy o tym czy można poznać swoja druga polówkę przez neta np na Forum, albo czy miłość na odległość jest możliwa i czy takie związki maja przed sobą jakąś przyszłość, z myślą o tych, którzy chcą podyskutować o tym zakładam ten temat :).
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
lista tematów
miłość w necie / miłość na odległość strona 77 z 130
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
znam osoby które poznały się przez portale i są ze sobą... to jeszcze mogę zrozumieć, ale.... utrzymywanie kontaktu, bycie ze sobą, tylko przez neta, to chyba na dluzsza mete nie wypali. 

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=439401742794941&set=a.439380192797096.1073741825.302081199860330&type=3&theater pomozecie ?? to jest z prośbą mojej koleżanki. bardzo ważne. ;d z góry dziękuję ;p jeśli możecie roześlijcie znajomym. ;d dziaa xD
Istnieją związki na odległość, zawsze istniały.
Dawniej ludzie korespondowali ze sobą tylko za pomocą listów i byli sobie wierni..W dziesiejszym pokoleniu nie jest już tak łatwo o wierność.. Zdarzają się inteligentne i wartościowe Osoby ale większość jest zepsuta czy zdemoralizowana.
Jednak gdy poznają się dwie wartościowe Osoby i podejmą wyzwanie bycia ze sobą na odległośc to im to wyjdzie. W tych czasach jest dużo łatwiej, jest internet, smsy, telefony, wideorozmowy.
Sam bym chętnie poznał taką osobę :)
Pozdrawiam.
Dawniej ludzie korespondowali ze sobą tylko za pomocą listów i byli sobie wierni..W dziesiejszym pokoleniu nie jest już tak łatwo o wierność.. Zdarzają się inteligentne i wartościowe Osoby ale większość jest zepsuta czy zdemoralizowana.
Jednak gdy poznają się dwie wartościowe Osoby i podejmą wyzwanie bycia ze sobą na odległośc to im to wyjdzie. W tych czasach jest dużo łatwiej, jest internet, smsy, telefony, wideorozmowy.
Sam bym chętnie poznał taką osobę :)
Pozdrawiam.
mam wielką prośbę, mozesz polubic te zdjęcie ? choc niczego nie narzucam :d jak nie rozumiem :D http://www.facebook.com/photo.php?fbid=267328853402075&set=a.267328536735440.1073741825.178370772297884&type=3&theater z gory dziękuje :D
Cześć, mam do Ciebie wielką prośbę, wejdź w ten link i zagłosuj na nasze zdjecie - https://megafoni.pl/fb/contest/2239/?view=entry_preview&id=47458# Jesli wygramy pojedziemy na mecz z Ukraina w piatek na narodowy :) Brakuje nam tylko ok 50 glosow!
Nie nie nie. związek na odległość wszystko psuje, nawet jeśli para sobie ufa to zawsze jest coś nie tak. pozatym tęsknota , to jest najgorsze . lepiej mieć swoją miłość u boku:)
zależy co to znaczy na "odległość"? jeżeli np. ta druga osoba wyjechała na studia i wraca na weekendy, albo my jeździmy do niej co jakiś czas to są duże szanse na przetrwanie związku. Natomiast jeżeli na odległość oznacza prawie znikomy kontakt fizyczny ze sobą i mało możliwości spotkania się, to raczej nie ma to szans. Nie oszukujmy się pisanie sms-ów czy innych wiadomości nie mogą zastąpić normalnej rozmowy, aż w końcu stanie się tak że nie będziemy potrafili z drugą osobą rozmawiać na żywo.