...A kto powiedział, że nie można zakochać się podczas studniówki, wesela, i tym podobnych uroczystości? :) - Miłość nie wybiera czasu ani miejsca... - spotkać ją można wszędzie. Szczęściu trzeba pomagać :)...
By uniknąć nadmiernie powtarzających się tematów dotyczących poszukiwania partnera na różnego rodzaju uroczystości, powstał ten wątek... - Możecie tutaj zamieszczać swoje ogłoszenia dotyczące poszukiwań partnera / partnerki na studniówkę, wesele, romantyczny wypad za miasto, itp... :)
By uniknąć zamieszania w temacie, przyjmijmy, ze będzie się on ograniczał jedynie do zamieszczania w nim ogłoszeń, osoby zainteresowane, którąś z propozycji proszone są o odpowiadanie na ogłoszenia bezpośrednio na PW lub w komentarzach na profilach autorów, to ułatwi czytelniejsze przeglądanie ogłoszeń.
lista tematów
Partner na studniowke, wesele, etc... strona 13 z 107
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
chętnie wybiorę się na wesele lub inną tego typu imprezę z jakimś przystojniaczkiem ;) okolice Krakowa ;) [Oświęcim, Dąbrowa Górnicza] ;)
pozdrawiam ;))
pozdrawiam ;))
poszukuje partnerki na półmetek w Białymstoku.
Jestem studentem 3 roku,półmetek odbędzie się 29kwietnia.
Chętne osoby proszę na pw.
pozdrawiam
Jestem studentem 3 roku,półmetek odbędzie się 29kwietnia.
Chętne osoby proszę na pw.
pozdrawiam
Szukam osobe towarzyszącą na wesele.
Okolice olkusza, krakowa.
Wyglad nie gra roli, wiek takze.
zainteresowane zapraszam na priv.
Okolice olkusza, krakowa.
Wyglad nie gra roli, wiek takze.
zainteresowane zapraszam na priv.
z chęcią zaoferuje się na wszelkiego typu imprezy, w miare reprezentatywny, lubiący się bawić, przy czym kultularny :)
lat 19
priv
lat 19
priv
Z chęcią się wybiore na impreze, wesele, osiemnastkę itp:)
Z jakimś miłym chłopakiem:)
Okolice Piły:)
Z jakimś miłym chłopakiem:)
Okolice Piły:)
z checia poznam dziewczyne ktora pojdzie ze mna na wesele z krakowa badz okolicy:) pisac na priv max 19 lat:)