MaXk1992
MaXk1992
  24 декабря 2016 (pierwszy post)

Witam, przede wszystkim życzę wesołych, zdrowych i udanych świąt.
Na fotce szukam dziewczyny lecz jakoś ostatnio coraz więcej dziwnych tutaj dziewczyn.....
Traktuje dziewczyny tak jak one traktują mnie więc się nie dziwcie jeśli kogoś kiedyś uraziłem.
Jeśli natomiast jesteś skromną, wolną dziewczyną (najlepiej okolice Pomorza, bo mogę dojeżdżać autem), która chce faceta, który wiele wie o tym życiu i nie jest "bieberkiem" to pisz. Wygląd według mnie nie robi na mnie jakiegoś wielkiego wrażenia. Fotki na profilu nieaktualizuje, bo po co jeśli większość dziewczyn ma jakieś swoje chore wymagania. W danym temacie również nie będę odpowiadał, bo wiem że sporo negatywnych komentarzy będzie :) Dlatego jeśli chcesz mnie poznać po prostu pisz PRIV. Jeśli będziesz miła to ja będę jescze milszy lecz jeśli chcesz mnie obrażać czy co kolwiek negatywnego to uwierz że potrafie dokopać. Buziaki dla wolnych i skromnych dziewczyn ;*** A wszystkim czytającym ten temat życzę jeszcze raz wesołych i zdrowych świąt ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.