LuKe1390
LuKe1390
  25 июля 2017 (pierwszy post)

Poznam szczera, ,tolerancyjna, uśmiechniętą pelna optymizmu kobiete powinna brać życie garściami nie wygurowana ciepła inteligentna stanowcza w podejmowaniu decyzji znająca się na żartach. podróże, sport, kino reszta sama przyjdzie LAT 18/ 30

joan1805
joan1805
  25 июля 2017

Witam.ja mam 21 lat skończone i z miłą chęcią bym zapoznała się z tobą.

LuKe1390
LuKe1390
  25 июля 2017

Witaj w skromnych progach Joanna.
na imię mam Łukasz jestem jeszcze młodym pełny eksprsj zmotywowanym do zdobywania rzeczy nie możliwych mam 27 lat.
Tak na wstępie szybko bo za odstraszajaco to zaczyna się robić a nie chce być postrzegany jako gość co osiąga wszystko w parę minut nie musisz się martwić na pewno znajdziemy wspólny język i będziemy budować nowe i coraz lepsze relacje.
Tak więc tak na marginesie

Jestem tutaj by poznać kobietę do związku stałego, nie ukrywam że jest mi bardzo przyjemnie widząc zaangażowanie z Twojej strony i chęć zapoznania się z moją osobą.
Jednak że Myślę że do dalszej konwersacji powinniśmy zdecydowanie przejść do wiadomości prywatnych. Jeśli tak napisz do mnie wiadomość. Do uslyszenia Joanno Pa

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.