RajMali
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
RajMali
  24 января 2019 (pierwszy post)

W dzisiejszym świecie facet który ma dziecko i jest singlem to nie rzadkość.
Jest wiele młodych mam które na swoich profilach szukają kogoś "szlachetnego, szczerego, wrażliwego, dobrodusznego kto kocha dzieci". Jednak gdy do takiej osoby napisze chłopak i w rozmowie wyjawi ze ma dziecko to nagle jakoś dialog przestaje sie kleić...

Z czego to wynika?

ona90
ona90
  24 января 2019

może ludzie boją sie brać za kogoś z dzieckiem. nie chcą wychowywać cudzego, i to zarówno kobiety jak i mężczyźni. może chcą sami stworzyć związek i mieć własne dziecko, no nie wiem. jedno wiem, że gdybym była w podobnej sytuacji to osoba, która chciałaby się ze mną spotykać musiałaby zaakceptować moje dziecko. albo bierze mnie ze słodkim bagażem, albo wcale. proste.

ChMa
ChMa
  25 января 2019

Wiesz co mam ten sam ,,problem ,, stary wbij w polki polki to lajzy i oszustki mieszkasz w pl bierz ukraibke polki to k..y ktore tylko kase chca a nie twojego dziecka czy normalnego zycia nie one lubia byc ku...mi ni to tak je wszystkie traktoj dziecko wazniejsze niz jakas su..a nie szukaj polek z fotki wiekszosc to nafaszerowana prochami banda cpunow a eeszta to juz zurzyte porzucone niedobitki ktore nie wiedza co zrobic zero pomyslow na przyszlosc,na siebie ,na dziecko ,ty jestes ok ale wbij w te polskie pustaki 99,9,procent kobiet tu to dzieci z gimnazjum lub desperatki staryy ona zrobi wszystko dla kasy tylko sam postaw se pytanie tak jak ja czy warto sie scierac dziecko najwarzniejsze stary a laska taka prawdzuwa predzej czy puzniej sie pojawi ale pier...l fotke tu same pustaki jak widzisz bierz pakiet bez zobowiazan

Sylwiajulita
Reputacja: 8 | BluzgometrTM: 30
Sylwiajulita
  4 февраля 2019
po prostu myślę że ktoś boi się odpowiedzialności,a trzeba taką osobę akceptować bo dziecko to nie problem.i fajnie jak facet sam wychowuję i daje sobie radę
caramella20
Reputacja: -73 | BluzgometrTM: 0
caramella20
  8 февраля 2019

facet z dzieckiem-inaczej rozwodnik

caramella20
caramella20
  8 февраля 2019

jak ktos lubi factoow z przeszloscia to czemu nie,ale na staly zwiazek on sie nie nadaje

MalinaDYM
MalinaDYM
  9 февраля 2019

Nie zawsze to co takie kobietki sobie pisza na profilu jest prawdą. Czasem jest tak, że oczekują takich cech nie znając ich definicji, np.
Wchodzisz na pierwsza lepsza babeczkę, a tam wymienione wszystkie cechy typu miła, bezkonfliktowa, opiekuńcza itp.
Raczej nie polecam sugerowania się tymi opisami :) Aczkolwiek róznie to bywa może nie do końca chce obcego dziecka i chciałaby
tylko faceta, ktory pokocha jej dziecko lub, jak napisała carmella20 ,,jak ktos lubi factoow z przeszloscia to czemu nie,ale na staly zwiazek on sie nie nadaje'' W takim przypadku dodaj ją od razu na cl :D Od kiedy to facet, który jest rozwodnikiem w dodatku z dzieckiem
jest z góry postrzegany za osobe nie nadającą się do związku? Patrząc obiektywnie wydaje mi się, że to matka, która zostawia swoje dziecko to chu... matka. Może byc również taka sytuacja, że to matce odebrali prawa z powodu pijaństwa lub innych rzeczy, wiec caramella20 twoje podejście do tego tamu jest bardzo dziwne :D pozdro 600

Pawel35nt
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Pawel35nt
  9 февраля 2019

Każdy ma głowę i sam powinien podjąć decyzję

Przemyslaw1978
Przemyslaw1978
  9 февраля 2019
caramella20
caramella20: jak ktos lubi factoow z przeszloscia to czemu nie,ale na staly zwiazek on sie nie nadaje

a niby dlaczego się nie nadaje ???
blondiehung
blondiehung
  10 февраля 2019
caramella20
caramella20: jak ktos lubi factoow z przeszloscia to czemu nie,ale na staly zwiazek on sie nie nadaje

hahahha
pomyśl zanim coś napiszesz
to tak jakbym ja napisał, że ty się nie nadajesz bo masz swoją przeszłość... weź myśl..
caramella20
caramella20
  10 февраля 2019

wypowiada sie 20latek ktory ma zerowe pojecie o zyciu

caramella20
caramella20
  10 февраля 2019

pewnie w glowie tylko imprezy i alkohol ?

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  10 февраля 2019
RajMali
RajMali: Z czego to wynika?

Mysle, ze nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie...

Z pewnoscia kobieta, ktora ma wlasne dziecko, wiazac sie z nowym mezczyzna w pierwszej kolejnosci bedzie stawiala na dobro swojej pociechy...

Mezczyzna z dzieckiem, to mezczyzna majacy zobowiazania z przeszlosci - zwlaszcza, jesli jego pociecha mieszka aktualnie z Mama - czyli taki Pan w dalszym ciagu ma spory kontakt ze swoja ex, 'uplynnia' czesc domowego budzetu placac alimenty, czesto tez Mama takiego dziecka dowiedziawszy sie, ze jej 'ex' ma nowa partnerke, zaczyna robic z tego powodu problemy, co rowniez nie wplywa korzystnie na rodzaca sie nowa znajomosc...

Nie bez znaczenia pozostaje tez kwestia umiejetnosci ulozenia relacji z dzieckiem potencjalnego nowego partnera. Czesto dzieci, po prostu nie chca zaakceptowac u boku swojego rodzica kogos innego niz biologiczny tata, czy mama, nawet jesli rodzice rozstali sie juz jakis czas temu...

Są też kobiety, które po prostu nie chca zajmować się cudzymi dziećmi... A badz, co badz, w miare zaciesniania sie relacji z mezczyzna posiadajacym dziecko predzej, czy pozniej to dziecko wkroczyloby w ich sfere zycia... Co nie zawsze jest komfortowe dla kobiety...

Nie znaczy to jednak, ze zawsze tak jest ;)...

Wiele zalezy od tego, jak ludzie potrafia poukladac stosunki ze swoimi poprzednimi partnerami, dziecmi, i jakie podejscie do tego tematu...

Pewne jest, ze z pewnoscia latwiej wspolny jezyk bedzie znalezc mezczyznie z dzieckiem z kobieta, ktora ma juz dziecko, niz z kobieta, ktora takowego nie posiada...

W moim odczuciu - musi trafic swoj na swego ;)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Avatar użytkownika KubeekkBBKubeekkBB
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
KubeekkBB
  11 февраля 2019
caramella20
caramella20: facet z dzieckiem-inaczej rozwodnik

Dlaczego od razu rozwodnik? Trzeba być po ślubie żeby pojawiło się dziecko? No chyba nie bardzo
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.