Reputacja: -68 |
BluzgometrTM: 30
Beholder
2 сентября 2015
chyba jestem zmeczony, bo nie skumalem twojej wypowiedzi
wybacz pisanie .twojej. z malej, ale znalazlem kolejny bug. piszac z telefonu, pelna fizyczna klawiatura, wciskajac shift by pisac wielkimi dostaje komunikat, ze tekst skopiowano do schowka. przytrzymujac litere by dostac popup z diakrytykami tez nie dziala, litera sie powtarza jak na kompie. klawisz funkcyjny umozliwiajacy dostep do cyfr i dodatkowych znakow rowniez nie dziala. obstawiam, ze to pole tekstowe jest jakies specyficzne. obczaje je firebugiem po dopadnieciu kompa.
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Reputacja: -68 |
BluzgometrTM: 30
Beholder
7 сентября 2015
Ano, to nie pole tekstowe, a div z contenteditable, co na przeglądarce mobilnej nie pozwala na pełne wykorzystanie klawiatury, czyli nie można tu użyć ani [shift]/[caps lock] ani [fn] by dostać się do znaków specjalnych i cyfr. Coś czuję, że tego buga nie poprawią, a do forum nie da się inaczej dostać niże przez przeglądarkę. Aplikacja nie wspiera forum.
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Reputacja: -449 |
BluzgometrTM: 725
esquilo
7 сентября 2015
Ostatnio edytowany: 1 января 1970
Beholder: hm, mam najnowszą wersję i to wygląda u mnie tak:
Korzystam z HTC Desire 820, forum mam dostępne od początku pojawienia się opcji na apce. Może to kwestia urządzenia/wersji androida, itp.? Podaj jakie, dodam info ;>.