Konto usunięte: Co fotka team oraz moderatorzy mają zamiar zrobić albo może już jakoś przeciw działają tego typy praktykom rozsyłania zdjęć genitaliów i niemoralnych propozycji na wiadomości prywatne.
Chore prawo działa mniej więcej tak, że ty jako użytkownik portalu przesyłając screena takiej wiadomości moderatorom serwisu poniekąd dopuszczasz się przestępstwa, bo udostępnianie prywatnej korespondencji osobom postronnym takowym jest a my jako moderatorzy jesteśmy takimi samymi użytkownikami, zwykłymi osobami fizycznymi posiadającymi jedynie możliwość banowania a nie żadnymi służbami mundurowymi - i mniej więcej własnie dlatego już nie mamy technicznej możliwości banowania za PW.
Administracja również ma związane ręce przez prawo, choć najlepiej by było aby całą tą kwestię opisał jakiś prawnik bądź FT.
Konto usunięte: Co jak co problem jest i warto było by go rozwiązać a przynajmniej pomyśleć nad jakimś sposobem aby tego typu praktyki w znacznym stopniu ograniczyć.
Może wystarczyło by wprowadzić opcję możliwą do wyboru dla każdego użytkownika blokującą możliwość przesyłania zdjęć osobom których nie mamy w ulubionych albo w znajomych.
Propozycja dobra ale... tacy dewianci zawsze znajdą sposób na obejście ograniczeń, nie pójdzie upload obrazka? da linka. nie pójdzie link? da htt p:// link do zdjecia - usuń spację i zobacz mojego pytonga. Nie znajdziesz skutecznego sposobu na całkowite pozbycie się takiego procederu.
Konto usunięte: prześlą screena do FP to moze blokną delikwenta
j.w. nie mamy już prawa ingerencji w PW.
Konto usunięte: Dobry pomysl w sumie z tym ze pw tylko od znajomych i ulubionych, cos mi swita ze to kiedyś było? albo mi sie wydaję.
Sama opcja ustawienia pw tylko od znajomych nadal istnieje, tylko właśnie problem, gdy ktoś chce poznawać nowych ludzi ale nie chce oglądać ich penisów...