lista tematów
[Pomysłomat] Ikonka - singiel , para
Niektórym użytkownikom nie odpowiada to że jest tu mieszane towarzystwo singli i par dlatego proponuje proste rozróżnienie tych osób umieszczone na zdjęciu profilowym w postaci jakieś ikonki . Wówczas od razu będzie wiadomo z kim się rozmawia i nie będzie to przeszkadzało innym . Co o tym sądzicie ?
to później będzie się musiało z tego tłumaczyć , kłamstwo ma krótkie nogi chyba że to specjalista w mówieniu półprawd :).
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bardzo dziękuje za informacje która nie do końca rozwiązuje problem . Co z tego gdy sobie tą opcję włączę a inni nie , jaki to ma sens ? Przecież wiem jaki jest mój stan ale stan innych dopiero poznam gdy będę szczegółowo przeglądał jego lub jej profil co kosztuje czas i jest żmudne albo nie chce przeglądać tego profilu . A tu chodzi o szybkie skategoryzowanie z kim rozmawiam .
Jestem na nie, tak to nie będzie miało sensu bo nie każdy chce podawać, tak samo jak z miejscowością, czasem dopiero w rozmowie wychodzi że osoba mieszka po za miastem który podała lub też ma kogoś i nie szuka...
To nie jest portal stricte randkowy, taki przymus by się nie spodobał wielu użytkownikom, jak ktoś szuka kogoś do poznania to przeważnie ma podane.
Od tego jest zakładka Szukaj i tam masz opcje selekcji np. statusy, możesz przeglądać profile jakie Cię tylko interesują. :)
To nie jest portal stricte randkowy, taki przymus by się nie spodobał wielu użytkownikom, jak ktoś szuka kogoś do poznania to przeważnie ma podane.
Od tego jest zakładka Szukaj i tam masz opcje selekcji np. statusy, możesz przeglądać profile jakie Cię tylko interesują. :)
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
I tu odpowiedziałeś mi na pytanie , które mnie nurtowało . Komu te kłamstwo jest potrzebne , dlaczego niektórzy tego nie chcą . Odpowiedź jest jedna Tym którym to rozwiązanie nie przyniesie korzyści , nie będą mogli bawić się innymi, oszukiwać, wykorzystywać ich naiwność, dowartościowywać itp. Jednym słowem fotka jest iluzją rzeczywistości podaję słodkie kłamstwa i biada Tym co uwierzą i myślą że to co innego, albo szukają tu uczucia, miłości .