arczikpc
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 5
arczikpc
  19 марта 2025 (pierwszy post)

Dlaczego dostaje bana za zamieszczone drugie powtarzam drugie zdjecie na którym widać 80% mojej twarzy przy czym na pierwszym zdjęciu wyraźnie widać moją twarz !!! Co tu się dzieje??

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  19 марта 2025
Ostatnio edytowany: за 25 апреля 2399
arczikpc
arczikpc: Dlaczego dostaje bana za zamieszczone drugie powtarzam drugie zdjecie na którym widać 80% mojej twarzy przy czym na pierwszym zdjęciu wyraźnie widać moją twarz !!! Co tu się dzieje??

Witaj
Sam przyznajesz że nie widać twarzy w 100% a takie musi być, sam byś nie chciał na takie profile z mało rozpoznawalną twarzą trafiać. Zawsze możesz napisać do Moderatora Globalnego zdjęć https://fotka.com/profil/TenaciousP i wyjaśnić to z nim.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
arczikpc
arczikpc
  19 марта 2025

Czytaj ze zrozumieniem co napisałem, to było drugie dodatkowe zdjęcie które zamieściłem, bo na pierwszym widać mnie całego więc nie rozumiem

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  19 марта 2025
arczikpc
arczikpc: Czytaj ze zrozumieniem co napisałem, to było drugie dodatkowe zdjęcie które zamieściłem, bo na pierwszym widać mnie całego więc nie rozumiem

Teraz rozumiem o które Ci chodzi, wiesz mam wgląd w usunięte zdjęcia i na to co Ty uważasz widać 80% to dla mnie to nawet nie 50%.
Najważniejsze że problem rozwiązany.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
arczikpc
arczikpc
  19 марта 2025

Jasne, pozdrawiam

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.