1 Od jak dawna interesujecie się fotografia ?
2 Pierwszy sprzęt ?
3 Obecny sprzęt ?
4 Ulubiona tematyka ?
5 Pasja czy coś więcej?
He he no jakieś 10 lat już robię, pierwszego aparatu już nie pamiętam, obecnie 5D, 500D, trochę szkiełek i błyskotka.
Głównie ślubne, do tego modeling (glamy, bielizna itd), reportaż, krajobraz, ludzie...
fotografia interesuje mnie od kilku lat, ale niedawno zaczełam robić porządne zdjęcia.
pierwszy sprzęt to zwykła cyfrówka, dopiero niedawno nabyłam Nikona d70. Ulubiona tematyka? - zdjęcia portretowe, w bieliźnie, zwierząt. Nie w studio- tylko plener. Chodze do technikum fotograficznego, jest to dla mnie zdecydowanie coś więcej ;)
Pozdrawiam.
Od 98 roku bardziej profesjonalnie (pierwsza okładka w ogólnopolskim czasopiśmie w roku 1999). Od tego czasu - wieloletnia współpraca z gazetami, tygodnikami oraz portalami muzycznymi - mniej lub bardziej regularna (ostatnio b. mała - brak czasu).
Pierwszy aparat - Zenit TTL
Później Canon Eos 300 (skradziony wraz z całym sprzętem foto, ale dzięki temu - nabycie używanego kochanego.....
...Canona EOS 5 (ukochane maleństwo i niedościgniony wzór aparatu prawie doskonałego jeśli chodzi o ergonomie, cichość działania, wspomaganie AF - eh ta kratka podczerwona wysyłana zamiast obecnych "spawarek" etc.)
Obecnie EOS 400D + "trochę" szklarni - głównie jasnych ze stałym światłem.
Ulubiona tematyka:
- krajobraz
- reporterka (głównie muzyczna/festiwalowa)
- fashion, fetish, glamour
Kiedyś częsciowo zawód, obecnie pasja.
--
NomaD_FH
\"Młode lwy, głodne stado pędzące na łów
Młode lwy, zawsze twardzi, nieczuli na
ból...\"