.e. Kazda wygląda prawie tak samo. Wszystkie sztuczne obrobione. Jeszcze brakuje tylko podpisu . Jak oceniacie.. Kurde zygac się chce od tego. Większość oczywiście pokazuje cycuszki albo tyłki. A później dziwia się ze głupio ludzie komentują. Paranoja.
lista tematów
Sweet focie
Całe te wrzucanie tych fotek tutaj przeważnie przez dziewczyny jest jakieś poje.
.e. Kazda wygląda prawie tak samo. Wszystkie sztuczne obrobione. Jeszcze brakuje tylko podpisu . Jak oceniacie.. Kurde zygac się chce od tego. Większość oczywiście pokazuje cycuszki albo tyłki. A później dziwia się ze głupio ludzie komentują. Paranoja.
.e. Kazda wygląda prawie tak samo. Wszystkie sztuczne obrobione. Jeszcze brakuje tylko podpisu . Jak oceniacie.. Kurde zygac się chce od tego. Większość oczywiście pokazuje cycuszki albo tyłki. A później dziwia się ze głupio ludzie komentują. Paranoja.FajnyDaniel37: Całe te wrzucanie tych fotek tutaj przeważnie przez dziewczyny jest jakieś poje..e. Kazda wygląda prawie tak samo. Wszystkie sztuczne obrobione. Jeszcze brakuje tylko podpisu . Jak oceniacie.. Kurde zygac się chce od tego. Większość oczywiście pokazuje cycuszki albo tyłki. A później dziwia się ze głupio ludzie komentują. Paranoja.
A co nam powiesz o fotkach dodawanych przezmezczyzn?

Zdjecia golej klaty, albo fotki z fura, papierochem lub alkoholem... Rowniez nic specjalnego

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)