lista tematów
Hej ludzie ! strona 2 z 2
Nie mam możliwości odpisać każdemu z osobna, pisze jak tylko moge :) jednakże prosze o nie wysylanie seks propozycji bo robi sie to żenujące, myśle ze te pare osob wie ze o nie chodzi ( akt desperacji poziom HARD ) :D
Ja niby też, ale jakieś liczby w przybliżeniu byłbym w stanie przedstawić :D
Wybitnych prowokacji nie ma, lecz sama atrakcyjność fizyczna swoje zrobi i sprowokuje tych, którzy owych prowokacji szukają. To brzemię, które musisz nieść jako użytkowniczka portalu randkowego. Mam na myśli bezpośrednie oferty oraz napływ wszelakich fantazji na PW.
Wybitnych prowokacji nie ma, lecz sama atrakcyjność fizyczna swoje zrobi i sprowokuje tych, którzy owych prowokacji szukają. To brzemię, które musisz nieść jako użytkowniczka portalu randkowego. Mam na myśli bezpośrednie oferty oraz napływ wszelakich fantazji na PW.
Podejmujesz wyzwanie?
Eldim: Ja niby też, ale jakieś liczby w przybliżeniu byłbym w stanie przedstawić :D Dariadeahaya: Prowokacyjne? :) Ja nie widzę takich zdjęć w mojej galerii ;)
Wybitnych prowokacji nie ma, lecz sama atrakcyjność fizyczna swoje zrobi i sprowokuje tych, którzy owych prowokacji szukają. To brzemię, które musisz nieść jako użytkowniczka portalu randkowego.
Hahaha :D okej rozumiem :D
Konto usunięte: Dariadeahaya: prosze o nie wysylanie seks propozycji bo robi sie to żenujące, myśle ze te pare osob wie ze o nie chodzi
Poziom spieprzenia ludzkiego sięga zenitu, to prawda. Dariadeahaya: akt desperacji poziom HARD
No jak dla mnie i przy Twojej osobie, to w sumie nawet i prawda. ;/
?
Konto usunięte: Też racja, chociaż z drugiej strony... wydaje mi się, że niektórzy mają taką mentalność, że widzą tylko obiekt seksualny nawet w kobiecie zawiniętej od stóp do głowy w worek po ziemniakach.
Tak jak mówiłem przedmiotowe podejście do człowieka i do jego potrzeb, sprowadzane do seksu, cielesności. Marni kandydaci na partnera do Ciebie piszą w takim razie.
Konto usunięte: Też racja, chociaż z drugiej strony... wydaje mi się, że niektórzy mają taką mentalność, że widzą tylko obiekt seksualny nawet w kobiecie zawiniętej od stóp do głowy w worek po ziemniakach.
dlaczego mam wrażenie, że piszesz o mnie? :/
Konto usunięte: Dariadeahaya: jednakże prosze o nie wysylanie seks propozycji
Obawiam się, że akurat istoty wysyłające seks propozycje nie zaglądają na forum.
jak to nie? zaglądam...