Konto usunięte: Ja rozumiem sympatie do jakiejś partii,ale żeby zaraz fanatyzm?:)
No to może zacznijmy od definicji fanatyzmu, bo pasujesz do KODu jak nic
Fanatyzm – postawa oraz zjawisko społeczne polegające na silnej wierze w słuszność jakichś poglądów politycznych, religijnych lub społecznych występujące w połączeniu ze skrajną NIETOLERANCJĄ wobec przedstawicieli odmiennych poglądów
Konto usunięte: Krzyknij jeszcze kaczor akbar!, a potem naciśnij czerwony guziczek przy paseczku maciera-szahida:)
I u Ciebie widzimy go tutaj
Konto usunięte: Czyżby pomówienie?Dla mnie i PIS i PO to jednakowi pejsaci.Reasumując "chudo" robicie swoim pobratymcom:)
Aryjczyku, jeżeli już szukasz czystości rasy, to na wszelki wypadek, zainwestuj w badania swojego DNA bo znając datę przybycia pierwszych żydów na ziemie polskie(około 12/13w. a mamy 21.....), z Ciebie taki polak jak i z nich PO-PiS. Na przyszłość proponuję poparzyć dobrze w swoje rabatki, a przede wszystkim podać sobie rękę ze świadomością....
Konto usunięte: Czyżbyś jednak pod wpływem moich wypowiedzi zaczęła w końcu "przeglądać na oczy"?:)
Na przyszłość, jeżeli chcesz dyskutować i nie zapłacić frycowego, to musisz więcej czasu na to poświęcić. Wypowiedź o "pękach"białych róż....:) to wypowiedz posłanki Nowoczesnej, a dokładnie kochanki Petru p.Joanny Schmidt. Nie jestem pewna :) Ale Schmid, to chyba nie jest polskie nazwisko, ale tam takich "kwiotków" .....to mamy znacznie więcej. Z tego co pamiętam, to kilka tematów dalej była batalia na temat błędów popełnianych przez użytkownika podrzędnego portalu fotka, a ktoś wybiera do parlamentu nie dość że aferzystów, to jeszcze kretynów i analfabetki?!!
Dla mnie polskim rządem jest ten,który nie działa na szkodę Polski i Polaków. Nie rozbraja naszej armii, nie sprzedaje kolejnych zakładów, nie tyranizuje Polaków tylko staje w ich obronie.
Sorry, ale z racji tego wszystkiego, na Ciebie przed badaniami DNA Hitlerku nie zagłosuje :):)