I PO co Ci to było Dyndało?!
enera: Petru p.Joanny Schmidt.
Oznaka polskości twojej i Agnieszczaka
Konto usunięte: Skąd masz takie fajne doświadczenia? może też z Egiptu?Bo jakoś tak zauważyłem że sporo wiesz w tamtym temacie:)Jaki teraz nick?:)
Od dziennikarzy śledczych, a nie z seks wycieczek
na których ty z gołym wróblem karaoke tańczysz Ale to nie koniec, to dopiero początek....
Kiedy przestanie działać populizm, wtedy jest wasz koniec, i to koniec albo demokratyczny, przez referendum poddajecie się, albo będziecie po prostu z okien wyskakiwać - mówił Wałęsa w TVN24 BiS
Jak myślisz, jak bardzo bachory cieciej RP są w to umoczone? Była ich pierwszą ofiara? Wyskoczyła sama czy jej patologiczna rodzinka kryminalistów i damskich bokserów pomogła?!
Konto usunięte: Krzyknij jeszcze kaczor akbar!,
Jeszcze nie słyszałam by brali się za handel Polkami dla arabskich szejków jak w przypadku bachorów których tak pan broni
Oznaka "szacunku" i tolerancji. Wszak dobrze wiem, kogo ten portal przed wyborami promował
Konto usunięte: a potem naciśnij czerwony guziczek przy paseczku maciera-szahida:):)
Konto usunięte: .Na portalu ogólnym,nie tematycznym,operuje się zwrotami które"zna cała polska".
Nie wiedziałam że taki zwrot zna cała Polska? A może to tylko twoje zapchlone towarzystwo go zna
Konto usunięte: Coraz częstsze urlopy nagrodowe pani dostajesz od tego portalu.Pewnie masz pani tutaj dobre "chody":):)
Oznaka "demokracji". Nie wiedziałam że na portalu ogólnotematycznym i ogólnopolskim dupa dupie dupe wylizać musi by móc pisać z taką pogardą o przeciwnikach. Nowy Cyba nam tutaj rośnie.
Jak to dobrze że mnie pan uświadomił na pw. Kilka lat wstecz jeszcze mógł pan mną pomanipulować kto jest dobrym, a kto złym i postraszyć PiSem jak małe dzieci wilkiem, ale te czasy może pan włożyć między pamiętniki.Jeżeli zależało panu na zmianie mojego zdania, to właśnie osiągnął pan coś zupełnie odwrotnego.... postaram sie przekonać każdego, by za nimi zagłosował i na przyszłą kadencję dostał większość konstytucyjną. A skoro nie mogę się wypowiadać tutaj, to dla pana jeszcze gorzej... partyzantka żadnej wladzy na dobre nie wyszła