Jak w temacie ;)
Lubię poznawać nowych ludzi. Ja sam mam 20 lat, pracuję. Interesuję się, literaturą, kinem, muzyką. Lubię też wiele innych rzeczy, ale to już ewentualnie potem. Po co odkrywać wszystkie karty? :D
Zaznaczam, że nie interesują mnie relacje damsko-męskie o podłożu innym niż koleżeńskie ;) No i nie interesują mnie ludzie w wieku gimnazjalnym. Chętnych zapraszam na priv.
lista tematów
Chętnie poznam nowe osoby ;)
poznawać nowe osoby, super sprawa :D nowe osobowości, nowe historie. Chętnie poznam nowych, ciekawych ludzi :D którzy mnie zainspirują do nowych rzeczy :)
SkromnyyJa, a Ty dalej wygadujesz na forum te głupoty? :D
Nie no wybacz, ale nie mogłam powstrzymać się przed komentarzem :D
A w kwestii tematu. Jest tutaj wiele ciekawych osób, z którymi można jakoś kreatywnie podyskutować. Oczywiście nie gwarantuje Ci, że od razu takie znajdziesz, ale nie jest to niemożliwe.
Powodzenia. Obyś znalazł tutaj to czego szukasz. Pozdrawiam
Nie no wybacz, ale nie mogłam powstrzymać się przed komentarzem :D
A w kwestii tematu. Jest tutaj wiele ciekawych osób, z którymi można jakoś kreatywnie podyskutować. Oczywiście nie gwarantuje Ci, że od razu takie znajdziesz, ale nie jest to niemożliwe.
Powodzenia. Obyś znalazł tutaj to czego szukasz. Pozdrawiam
Ktos z warszawy? Szukam kreatywnych pozytywnie zakreconych ludzi . Nie ma to jak inspirowac i motywowac sie nawzajem:-)