Konto usunięte: A jaka jest szansa że trafie na tę samą? Mają jedną przewodniczkę którą eksploatują do granic możliwości? Nic dziwnego że nie lubi ludzi a woli zwierzęta.
Nie wiem naprawdę ile mają przewodników.
ta przewodniczka, taka mała chuda i ruda, historie każdego zwierza zna, od uratowanych niedzwiedzi z jakiegoś cyrku, po bociany nieloty, Strusie Emu, wilki i ich dziwne zachowania, nie wiedziałam ze tylko można się dowiedzieć o dzikich zwierzakach po ich zachowaniu, ona od dziecka uwielbiała zwierzynę w wieku 7 lat przynosiła do domu zwierzęta ranne i je ratowała, od dziecka wiedziała gdzie jej miejsce.
Nie lubi zbytnio ludzi, bo wszystkie krzywdy jakie jakie dzieją się jej pupilom robi człowiek, chociaż nie powinno sie oceniać z góry, ale człowiek z natury jest zły i zachłanny, dla kasy i zabawy jest w stanie zabić niewinnego zwierzaka, zniewolić czy zranić.
Niestety jesteśmy najbardziej egoistycznym gatunkiem na ziemi myślimy że wszystko nam się należy.
Konto usunięte: le z Ciebie wiedźma. Trzeba było zamówić ładną pogodę a nie deszcz i wysyłać mnie do zoo żebym moknął ;) Nic z tego!
pogoda ma się niby poprawić od soboty, ale jak jest ciepło lepiej się zwierza, tym bardziej ze można tam usiąść i zjeśc normalny obiad, jest takie miejsce obok słoni.