pani na lekcji pyta dzieci:
-kim byscie chcialy zostac w przyszlosci?
jasio odpowiada:
-ja bede seksuologiem
-a czym sie zajmuje seksuolog? - pyta pani Jasia przy dzieciach
-no na przyklad bada zjawisko dewiacji seksualnych - odpowiada Jasio
-a co to są te dewiacje? - zagadnela pani profesor
- dajmy na to taka sytuacje: ida sobie trzy kobiety. Kazda z nich je loda. Jedna lize go od dolu do gory, druga kreci nim w ustach, trzecia obgryza. Ktora z nich jest mezatka?
- ta pierwsza
- nie prosze pani, ta ktora ma obraczke, a to co pani robi jest wlasnie dewiacja seksualna
lista tematów
Jasio seksuolog
Znany i szkoda, że tylko 1
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

sami jesteście starzy i nudni 
Mąż wraca z pracy do domu i żona zaczyna mu opowiadać jak jej minął dzien.
On na to jej odpowiada - kochanie, ale Ty chyba koloryzujesz troszkę
Ona - Ja koloryzuję? Ahaaa... Mówisz, że dodaję... że wymyślam tak? że kłamię? Że łżę jak suka? Ahaaaa! Mówisz że jestem suką tak?

Mąż wraca z pracy do domu i żona zaczyna mu opowiadać jak jej minął dzien.
On na to jej odpowiada - kochanie, ale Ty chyba koloryzujesz troszkę
Ona - Ja koloryzuję? Ahaaa... Mówisz, że dodaję... że wymyślam tak? że kłamię? Że łżę jak suka? Ahaaaa! Mówisz że jestem suką tak?
A ja znam podobny dowcip... jak on szedl...
Pani na lekcji zadala pytanie... bylo piec ptakow, ktos zastrzelil jednego, ile ptakow zostalo.
Jasio odpowiada ze zostal jeden... Jak to jeden? - pyta nauczycielka. Ptaki wystraszyly sie huku strzalu i wyfrunely, zostal wiec ten jeden zastrzelony.
-Och Jasiu podoba mi sie twoj tok rozumowania.
Na co byla wlasnie sytuacja z lodami/ bananami i koniec byl taki, ze Jasio powiedzial:
Nie. Ta z obraczka na palcu, ale podoba mi sie pani tok rozumowania....
Stary faktycznie.
Pani na lekcji zadala pytanie... bylo piec ptakow, ktos zastrzelil jednego, ile ptakow zostalo.
Jasio odpowiada ze zostal jeden... Jak to jeden? - pyta nauczycielka. Ptaki wystraszyly sie huku strzalu i wyfrunely, zostal wiec ten jeden zastrzelony.
-Och Jasiu podoba mi sie twoj tok rozumowania.
Na co byla wlasnie sytuacja z lodami/ bananami i koniec byl taki, ze Jasio powiedzial:
Nie. Ta z obraczka na palcu, ale podoba mi sie pani tok rozumowania....
Stary faktycznie.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Pragniesz doświadczyć czegoś nowego ? Poznać piękne kobiety, interesujących mężczyzn ? Sprawić, aby Twoje życie obrało inny kierunek ? Odwiedź nas na www.sexycity.pl/polecam/37