- Szukasz tytułu piosenki? Znasz tylko kilka słów z refrenu albo pamiętasz kawałek melodii? Chcesz znaleźć tytuł utworu z jakiejś filmowej sceny?
- Szukasz tekstu piosenki lub tłumaczenia jej?
- Szukasz podkładu ?
Ten temat jest dla Ciebie, pamiętaj jednak, najpierw poszukaj samemu używając wyszukiwarki Google.
Osoby proszące o pomoc swoje pytania prosiłbym aby pisali w kolorze CZERWONYM.
Oczywiscie za wszelkie off topy lub nabijanie bedzie "nagroda" w postaci "bana"
lista tematów
Szukam utworu/tekstu/podkładu strona 119 z 193
no to tak. xd
szukam piosenki gdy Saleta wchodził wczoraj na ring podczas walki z Najmanem .
bardzo mi sie spodobala ale nie jestem w stanie nic o niej powiedzieć więc licze na osoby, które oglądały wczoraj walki i mi pomogą.. .
z góry thx . ; ) .
szukam piosenki gdy Saleta wchodził wczoraj na ring podczas walki z Najmanem .
bardzo mi sie spodobala ale nie jestem w stanie nic o niej powiedzieć więc licze na osoby, które oglądały wczoraj walki i mi pomogą.. .
z góry thx . ; ) .
gosc gra na fortepianie czy tam piano i se maluja na teledysku po scianie, i na koncu kolo przychodzi do laski z parasolem tak jak to bylo wczesniej na rysunku :)
zna ktoś?
zna ktoś?
Szukam piosenki, która była grana pod koniec lat 90, albo może 2000 rok już.
Wykonywał ją jakiś boysband, albo wokalista o cukierkowatym głosie. taneczna, tekst też był o tańczeniu i podrywaniu. oczywiście po angielsku.
Wykonywał ją jakiś boysband, albo wokalista o cukierkowatym głosie. taneczna, tekst też był o tańczeniu i podrywaniu. oczywiście po angielsku.
Konto usunięte: gosc gra na fortepianie czy tam piano i se maluja na teledysku po scianie, i na koncu kolo przychodzi do laski z parasolem tak jak to bylo wczesniej na rysunku :)
http://www.youtube.com/watch?v=gH476CxJxfg
Francuski RAP
Znacie teledysk gdzie koleś napada na bank i w tym banku zostaje postrzelony ??
Koleś ma jakieś dziury na twarzy chyba po pryszczach.
W tle słychać syreny.
Znacie teledysk gdzie koleś napada na bank i w tym banku zostaje postrzelony ??
Koleś ma jakieś dziury na twarzy chyba po pryszczach.
W tle słychać syreny.
Yukiko: Szukam piosenki, która była grana pod koniec lat 90, albo może 2000 rok już.
Backstreet Boys, Westlife, B3, O-Town, Blue, N-sync, Busted, Craig David, Five było tego więcej.. powodzenia w szukaniu :P
Ale ja chceee

Wspomnienia to najważniejsze co nam pozostaje,
zapamiętujemy te najbardziej wzruszające,
płynące z głębi serca,
zapisane do końca życia...
zapamiętujemy te najbardziej wzruszające,
płynące z głębi serca,
zapisane do końca życia...