binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  22 июля 2009 (pierwszy post)

- Szukasz tytułu piosenki? Znasz tylko kilka słów z refrenu albo pamiętasz kawałek melodii? Chcesz znaleźć tytuł utworu z jakiejś filmowej sceny?

- Szukasz tekstu piosenki lub tłumaczenia jej?

- Szukasz podkładu ?

Ten temat jest dla Ciebie, pamiętaj jednak, najpierw poszukaj samemu używając wyszukiwarki Google.

Osoby proszące o pomoc swoje pytania prosiłbym aby pisali w kolorze CZERWONYM.

Oczywiscie za wszelkie off topy lub nabijanie bedzie "nagroda" w postaci "bana"

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Yukiko
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 22
Yukiko
  23 сентября 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: przecież to nie jest to

oj chodzi o piosenkę, ktorej szukałam na poprzedniej stronie ;p
LovelyDangerouS
LovelyDangerouS
  23 сентября 2010
Yukiko
Yukiko: oj chodzi o piosenkę, ktorej szukałam na poprzedniej stronie ;p

aa to chyba się nie zrozumiałyśmy :mrgreen:
pioter69
pioter69
  24 сентября 2010

Reklama liona. Koleś przedziera się przez półki, odchodzi do kasy, pani sie pyta : "co podać?" ten zaryczał jak lew włosy mu się podniosły ona wręcza mu liona, mruczy. I coś tam niby słysze "i wanne be your..." ??

Hali20
Hali20
  25 сентября 2010

witam witam pytanie o piosenkę szczególnie dla słuchaczy planety fm bo dość często grają tam ten kawałek ale nie znam nazwy tego kawałka a konkretnie nazywają ją złośliwie bądź nie weselnym kawałkiem bo w sumie wokalu tam chyba nie ma tylko głównie saksofon bądź inny podobny instrument słychać

Estimado
Estimado
  26 сентября 2010
http://www.youtube.com/watch?v=fbRMCBVXX4A szukam nutki z tego filmiku :)Pomocy
Rafaeloo88
Rafaeloo88
  27 сентября 2010

slyszalem na imprezie fajna nutke w stylu meksykanskim przerobiona pod techno, rytm wsumie podoby do desperado ale to nie to, moze wiecie czego szukam ? zanucic tutaj nie umiem ;d ;p ale jest w tym utworku taki okrzyk w stylu Aja ja jajaj !!! hehe :D

DylaraComesBack
DylaraComesBack
  27 сентября 2010

przesiadując w lokalnej spelunie (savona pizza club :ziober2:) usłyszałem taki kawałek,
był to jakiś mix kawałka "flat beat" (mr. oizo) i były jakieś słowa na tym bicie, coś w stylu : Get the fuck [...]
get up

:woot:
macie jakieś pomysły? podejrzewam że to coś świeżego :ziober2:

ObiecajMi54321
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
ObiecajMi54321
  27 сентября 2010
Poszukiwana piosenka ! W teledysku owej piosenki przedstawiony jest mezczyzna umieszczony w jakims zakladzie psychiatrycznym (?) Kobieta o ciemnych lokach jest lekarka i w pewnym momencie role sie odwracaja.. ona jest umieszczona w pomieszczeniu za szklem a on jest lekarzem. Bede wdzieczna za jakiekolwiek wskazowki..
:zakochany:
LovelyDangerouS
LovelyDangerouS
  27 сентября 2010
ObiecajMi54321
ObiecajMi54321: Poszukiwana piosenka ! W teledysku owej piosenki przedstawiony jest mezczyzna umieszczony w jakims zakladzie psychiatrycznym (?) Kobieta o ciemnych lokach jest lekarka i w pewnym momencie role sie odwracaja.. ona jest umieszczona w pomieszczeniu za szklem a on jest lekarzem. Bede wdzieczna za jakiekolwiek wskazowki..

Limp Bizkit - Behind Blue Eyes :)
misiaswdn
misiaswdn
  27 сентября 2010

co to za utwor z tej str?? http://www.clubazymut.pl/index.html tylko trzeba wpierw przeskoczyc do kawałka ktory się nazywa Elio Riso cos tam dalej i mi chodzi o kawalek ktory jest od razu po nim.

Z góry dzięki :)

BrooklynBoy92
BrooklynBoy92
  28 сентября 2010

ZOBACZ ELDOKA NA WOLNO, MASZ TUTAJ PRZED SOBĄ MOJĄ MYŚL UWOLNIONĄ, GOTÓW DO WALKI JAK LOBO I TAK JAK COP ROBO OCZYSZCZAM MIASTO ZE... Z PUSTĄ GŁOWĄ.A WIĘC ZOBACZ JAK NA WOLNO ELDO JEDZIE CAŁY ŚWIAT PADA TUTAJ NA KOLANA, ZOBACZ ELDO CAŁY CZAS SIE STARA NO BO OBROŃCY TYTUŁU ZNISZCZĄ KAŻDEGO KTO FIKA Z PUSTĄ GŁOWĄ, ZNISZCZE WSZYSTKICH ZOBACZYSZ, ELDO MIASTO WYCZYŚCI Z TYCH KTÓRZY SĄ NIE NAJSYS ALE WORST,LEŻĄ NA PODŁODZE ZOBACZ ELDOKA ZNISZCZY PRZEJDZIE PO NICH JAK TAK JAK WALEC,ZNISZCZE, ZOSTAWIE CIE SEMPOM,ELDO PREZIDENTO,ZOBACZ TAK JAK NA KUBIE FIDEL CASTRO NIGDY NIE SKOŃCZE BO CAŁY CZAS MIKROFON WŁĄCZE, NIKT MI GO NIE ODETNIE, ZOBACZ ELDOKA WIĘC ZOBACZ TERAZ SPRAWDŹ TU, W PROGRAMIE SKŁAD, ERDO I RED, ZOBACZ WIĘC NA WOLNYCH MAJKACH NIGDY TO NIE KOŃCZY SIE, A ELDO POZDRAWIA WSZYSTKICH PIS JOU

animka
animka
  28 сентября 2010
poszukuję najnowszej wersji piosenki pt. "Chirpy Chirpy Cheep Cheep"
wykonanie (na moje oko) powstało max. 3 lata temu. śpiewa facet, prawdopodobnie jest to jakiś zespół.
bardzo mi zależy na znalezieniu tej wersji.
19AuReLcIa92
19AuReLcIa92
  29 сентября 2010
Znacie może tytuł tej pirwszej piosenki co leci.?
Bardzo wazne
http://www.youtube.com/watch?v=uzmCRcFizwU
Yukiko
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 22
Yukiko
  29 сентября 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: nacie może tytuł tej pirwszej piosenki co leci.? Bardzo wazne http://www.youtube.com/watch?v=uzmCRcFizwU

debelah morgan - dance with me
Hexa
Hexa
  30 сентября 2010
Helou.

Szukam tytułu albo chociaż wykonawcy piosenki. Niestety prawie nic nie pamiętam z słów. Kojarzę kilka faktów dotyczących teledysku. Fragment klipu jest kręcony na jakimś kąpielisku albo czymś takim, oni wchodzą na coś wysokiego (jakąś ślizgawkę albo wieże ratowników), później kilku dzieciaków siedzi w samochodzie. Piosenka jest hip hopowa z lat 90. Śpiewa ją dwóch młodych chłopaków, jeden blondyn a drugi brunet, obaj chudzi jak patyki. :D W chórku w refrenie śpiewają dzieci coś o tym, ze chciałyby się wygrzebać z bagna. Cała piosenka opowiada o dzieciach bitych przez rodziców.
Komuś coś świta?
Z góry dzięx.