Wciąż gra trwa. No przygotowali dla nas kolejny film Piła V film wyjdzie w stanach 24 October 2008.
Lubicie ten film??? co sadzicie na temat tego filmu. Spodziewaliscie ze bedzie 5 czesc??? :)
Pozdrawiam
lista tematów
I want play a game. strona 4 z 6
Konto usunięte: Mialam gdzies na plycie. Teraz przeczytalam recenzje i jeszcze sie dziwie czemu go nie widzialam :)
Polecam:P siedzialem w kinie sam na sali i ogladalem ten film:D
I na dodatek na reklamie pokazywali Egzorcyzmy Emily Rose.
A ja jako gowniarz mialem fajne doswiadczenie. NAwet sie balem

No puscili:)
Wlasnie tez sie dziwilem, bo podobno teraz juz jak jest jedna osoba to wycofuja seans z tej godziny.
No, ale tak czy siak sie podobal,chociaz fakt...akcji moglo byc wiecej:)
Konto usunięte: Wlasnie tez sie dziwilem, bo podobno teraz juz jak jest jedna osoba to wycofuja seans z tej godziny.
Pamietam jak bylo jeszcze kino u mnie na wsi. Max, to 5osob w kinie:/ ale w sumie sama tez bym mogla posiedziec, to naglosnienie

Pewnie mnie tez :) Uwielbiam filmy z opetaniem kogos :) Egzorcyzmy tylko I bylo najlepsze!
Cos Ty. Taki duzy i sie boi:P Najgorsz bylo [ jak dla mnie ] jak spadla z lozka w tym akademiku i lezala taka wykrecona wrrr
Konto usunięte: Pamietam jak bylo jeszcze kino u mnie na wsi. Max, to 5osob w kinie:/ ale w sumie sama tez bym mogla posiedziec, to naglosnienie
U mnie kiedys tez bylo, ale tego juz niestety nie pamietam jak tam przesiadywalem.
Teraz to tylko do multikina w Szczecinie.
No ja tez takie uwielbiam.
Nie lubie za to o wilkolakach.
Klucz do koszmaru o ktorym wyzej wspomnialem jest swietny bo jest inny wedlug mnie.Swietnie przedstawione jesy Hoodoo:)
www.deadlynightshade69.fotka.pl
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
Ja tez chodze do Multikina, ale w Warszawie. Wyciszenie maja kiepskie, bo czasem slychac, co jest grane w sali obok
Jest sie czego bac?
Boisz sie horrorow? Bo Egzorcyzmy Emili Rose, to nic w porownaniu, to starych Egzorcyzmow :)
a Gotica? Widzieliscie?

Nie bylem w kinie w warszawie:)W szczecinie nie spotkalem sie z takim problemem:)
Wedlug mnie tak.Mnie sie osobiscie bardzo podobal.Chociaz na maksa moze cie jakos nie wystraczyc:)