Dragonnn
Dragonnn
  14 июля 2008 (pierwszy post)

Wciąż gra trwa. No przygotowali dla nas kolejny film Piła V film wyjdzie w stanach 24 October 2008.

Lubicie ten film??? co sadzicie na temat tego filmu. Spodziewaliscie ze bedzie 5 czesc??? :)

Pozdrawiam

gothiclady1982
gothiclady1982
  14 июля 2008
artLiszka
artLiszka: piła to kicz

nie przesadzaj, dobry jest. choć IV była już średniawa. nie wiem jaka będzie V co nie zmienia faktu, że i tak obadam ;]
gothiclady1982
gothiclady1982
  14 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy ten film ma jakies przeslanie?

O.o

ten film ma bardzo jasne przesłanie.
egzekutor90gol
egzekutor90gol
  14 июля 2008
Dragonnn
Dragonnn: Lubicie ten film???

nie przepadam, jak dla mnie zbyt kiczowaty... ani mnie to śmieszy ani mnie to straszy...
ElectroDancer
ElectroDancer
  14 июля 2008
Dragonnn

jeden z najlepszych horrorów :twisted: oglądałem wszystkie części i każda mnie zaskakiwała była nie przewidywalna

Dragonnn
Dragonnn: Spodziewaliscie ze bedzie 5 czesc??? :)

raczej się już nie spodziewałem że wyjdzie V częśc ale spoko chętnie obejrzę :twisted: :twisted:
zadziora18
zadziora18
  14 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ten film ma bardzo jasne przesłanie.

Czyli jakie?
gothiclady1982
gothiclady1982
  14 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli jakie?

główny bohater pokazuje jak ludzie nie szanują siebie, własnego ciała, rodziny etc. i stara sie ich 'naprawić'.
xxAldonaxx
xxAldonaxx
  14 июля 2008
Dragonnn

razem z koleżanka zaczęłyśmy oglądać pierwsze sceny IV i wymiękłyśmy.
nje wiem czego mam sie spodziewać po V, ale jakoś nje bardzo mnie ciągnie żeby zobaczyć ten film. nawet jeśli będzie miał bardzo dobre recenzje.
gothiclady1982
gothiclady1982
  14 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale jakoś nje bardzo mnie ciągnie żeby zobaczyć ten film. nawet jeśli będzie miał bardzo dobre recenzje.

huh. żadna osoba, która oglądając ten film widzi tylko rzeźnie, krew i flaki, nie napisze o nim nic dobrego :) tak na prawdę nie to jest najwazniejsze. najważniejszy jest cały sens tego filmu :)

a żeby zrozumieć jego sens trzeba obejrzeć wszystko od początku
zadziora18
zadziora18
  14 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: główny bohater pokazuje jak ludzie nie szanują siebie, własnego ciała, rodziny etc. i stara sie ich 'naprawić'.

ooo i o to uswiadomienie mi chodzilo :] dzieki
sheeppy
sheeppy
  14 июля 2008
Dragonnn
Dragonnn: Lubicie ten film??? co sadzicie na temat tego filmu. Spodziewaliscie ze bedzie 5 czesc??? :)

o matko : ninja:
oglądałam jedną część Piły, nawet nie wiem jaką
siedzieli uwięzieni w obskurnym pomieszczeniu
może i ma to pewne przesłanie, ale nie uwolniło we mnie dreszczyku emocji... więcej części nie obejrzę
Dragonnn
Dragonnn
  14 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: tak na prawdę nie to jest najwazniejsze. najważniejszy jest cały sens tego filmu :)

no bardzo madre slowa :)

Konto usunięte
Konto usunięte: główny bohater pokazuje jak ludzie nie szanują siebie, własnego ciała, rodziny etc. i stara sie ich 'naprawić'.

dokladnie tak.

zobaczymy co z piatka bedzie :)
zadziora18
zadziora18
  14 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: oglądałam jedną część Piły, nawet nie wiem jaką

pewnie chodzi Ci o I czesc:) Ta byla lajcikowa. Obejrzyj III, bo ja nad IV sie zastanawiam.
oOSweetGangstaOo
oOSweetGangstaOo
  14 июля 2008
Dragonnn
Dragonnn: No przygotowali dla nas kolejny film Piła V

Ledwo co poprzednią obejrzałam :tak:
ale ten gościu umiera :and:
wtf?
i robią kolejną część?

Dragonnn
Dragonnn: Lubicie ten film??? co sadzicie na temat tego filmu. Spodziewaliscie ze bedzie 5 czesc??? :)

Lubić lubię ale nie mam z kim oglądać nigdy :( wszyscy się boją ;(
Widziałam... mocniejsze ;p
Nie ;p
Dragonnn
Dragonnn
  14 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ten gościu umiera wtf? i robią kolejną część?

tak gosc zmarł juz :) teraz ktos inny bedzie sie tym zajac ^^.. widac po okladce maske :)
wojtas277
wojtas277
  14 июля 2008
Dragonnn

szczerze mówiąc to nie przepadam za tym filmem, w ogóle to nie jestem zapalonym fanem horrorów, także jakoś nie robi na mnie wrażenia to, że będzie kolejna cześć.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.