Witam:)
Mam nadzieje, ze dobry temat bedzie na ten dzial.
Bylo juz o filmach,ksiazkach...to teraz o aktorach.
Ulubiona aktorka? aktor? rezyser?
1.Aktorki ulubionej nie mam.
2.Aktor oczywiscie Will Smith, Denzel Washington i Rober De niro.
3.Tutaj tez raczej nie mam ,chociaz jestem ciekaw kariery rezyserskiej Mela Gibsona bo jak na razie to nagral dwa swietne filmy.
Pozdrawiam wszystkich:)
lista tematów
Ludzie. strona 1 z 4
Konto usunięte: 1.Aktorki ulubionej nie mam.
2.Aktor oczywiscie Will Smith, Denzel Washington i Rober De niro.
3.Tutaj tez raczej nie mam ,chociaz jestem ciekaw kariery rezyserskiej Mela Gibsona bo jak na razie to nagral dwa swietne filmy.
1.Keira Knightley
2. Will Smith i James Franco
3.Mel Gibson kojarzy mi się absolutnie z Pasją. Przyznaje, dobry reżyser, ale trzeba także przyznać, że budżet na film miał spory

Konto usunięte: 3.Mel Gibson kojarzy mi się absolutnie z Pasją. Przyznaje, dobry reżyser, ale trzeba także przyznać, że budżet na film miał spory
No to prawda.A Apocalypto ogladalas? Swietnie zrobiony film.O 2 w nocy go ogladalem i nawet na chwile nie zmruzylem oka:)
Slicznotka

Konto usunięte: No to prawda.A Apocalypto ogladalas? Swietnie zrobiony film.O 2 w nocy go ogladalem i nawet na chwile nie zmruzylem oka:)
Widzę, że mamy podobny gust

Ja wole ja z Dumy i Uprzedzenia, ale musze przyznac, że tak. Ma bardzo charakterystyczne rysy twarzy, bardzo kobiece . Klasa sama w sobie.
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"
Konto usunięte: Widzę, że mamy podobny gust Oczywiście, że oglądałam, powiedziałam o Pasji, bo to ona jest tym sztandarowym dziełem. Dobry, reżyser, dobra odsada, dużo kasy no i pomysł a hit gwarantowany.
Wyglada na to ze tak