Witam:)
Mam nadzieje, ze dobry temat bedzie na ten dzial.
Bylo juz o filmach,ksiazkach...to teraz o aktorach.
Ulubiona aktorka? aktor? rezyser?
1.Aktorki ulubionej nie mam.
2.Aktor oczywiscie Will Smith, Denzel Washington i Rober De niro.
3.Tutaj tez raczej nie mam ,chociaz jestem ciekaw kariery rezyserskiej Mela Gibsona bo jak na razie to nagral dwa swietne filmy.
Pozdrawiam wszystkich:)
lista tematów
Ludzie. strona 2 z 4
Aktorka : Sandra Bullock- świetna aktorka, zawsze wydawała mi się taka naturalna, jedna z moich ulubionych aktorek
Meg Ryan- jesli chodzi o komedie romatyczne, to tylko ona
Reene Zellweger- uwielbiam ja szczegolnie po obejrzeniu 'Dziennika Bridget Jones'
Julia Roberts- za jej grę w Nothing Hill i Prety Woman, no i oczywiście za jej olśniewający uśmiech:D
Aktor: Denzel Washington- nic dodc nic ujac :)
Tom Hanks- to przede wszystkim dla mnie niezapomniany Forrest Gump.
Jeana Reno- jest jednym z moich ulubionych aktorów, a film " Leon
zawodowiec" Jest po prostu bezbłędny
Mela Gibsona- est po prostu super aktorem.We wszystkich filmach zagrał po prostu dokonale.A oprócz tego jest bardzo przystojnym i inteligentnym mężczyzna i za to go cenie.
Reżyser: Steven Spielberg jest moim zdaniem najlepszym reżyserem na świecie :) Potrafi stworzyć film o każdej tematyce.Bardzo dobrze dobiera aktorów i wspaniale potrafi przedstawić uczucia jakie powinny znaleźć się w danej chwili.Dla mnie jest to reżyser numer 1 na świecie;)
Meg Ryan- jesli chodzi o komedie romatyczne, to tylko ona
Reene Zellweger- uwielbiam ja szczegolnie po obejrzeniu 'Dziennika Bridget Jones'
Julia Roberts- za jej grę w Nothing Hill i Prety Woman, no i oczywiście za jej olśniewający uśmiech:D
Aktor: Denzel Washington- nic dodc nic ujac :)
Tom Hanks- to przede wszystkim dla mnie niezapomniany Forrest Gump.
Jeana Reno- jest jednym z moich ulubionych aktorów, a film " Leon
Mela Gibsona- est po prostu super aktorem.We wszystkich filmach zagrał po prostu dokonale.A oprócz tego jest bardzo przystojnym i inteligentnym mężczyzna i za to go cenie.
Reżyser: Steven Spielberg jest moim zdaniem najlepszym reżyserem na świecie :) Potrafi stworzyć film o każdej tematyce.Bardzo dobrze dobiera aktorów i wspaniale potrafi przedstawić uczucia jakie powinny znaleźć się w danej chwili.Dla mnie jest to reżyser numer 1 na świecie;)
W filmie "Masz wiadomosc" zagrala swietnie.
Konto usunięte: Jeana Reno- jest jednym z moich ulubionych aktorów, a film " Leon
Jako wielki kinoman przyznaje,ze nie ogladalem Leona Zawodowca

Chociaz czytalem, ze jest to jeden z lepszych filmow w historii kina.
Nie ogladalem, ale do tego filmu nie wiem czemu, ale jakos mnie nie ciagnie.
Czy ja wiem?nie ogladalem, ale Pulp Fiction to jest klasa sama w sobie.
Mam nadzieje, ze nie zawiode sie na Leonie:)
www.deadlynightshade69.fotka.pl
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
Chodzi o te, ze Pulp Fiction i Leon Zawodowiec, to klasyka. Nie porownuje ich, bo Pulp Fiction wymiata :)
Tez fajny :) ale najwiekszy wyciskacz lez, to "Miasto Aniołów"

Chodzi mi o klasyke kinowa
i z Mody i urody tez
Opisac Ci mniej wiecej? Kobieta zakochuje sie w aniele, on schodzi na ziemie by byc z nia i ona umiera :( az teraz mi ciarki ida :(
Tak jak Rambo [ uwielbiam ] czy Terminator hehe
nie cieszyla sie zbyt duzą sympatia przez takie nabijanie bez sensu.
Konto usunięte: Opisac Ci mniej wiecej? Kobieta zakoch..e sie w aniele, on schodzi na ziemie by byc z nia i ona umiera :( az teraz mi ciarki ida :(
A no to pamietam.Swietny film, kurde, az mam ochote go obejrzec, ale raczej w zadnej wypozyczalni go nie dostane juz.Torrent w ruch beda musialy pojsc.
Na modzie dostaje za to bany, ale niczego ja nie ucza
nie mow hop, bo to tez jest klasyka :) ale dla bab. Swietny film tez bym obehrzala. Moge sie pocieszyc step up2, bo akurat mam :D
Na radio i muzyka tez dostawala.Dobrze, ze na sporcie jej chociaz nie ma

Ale u nas przebudowali wypozyczalnie kaset na plyty dvd i raczej sa tam filmy od 2003 roku tylko.
e tam. jakos mi sie podobal, a chlopak jestem:P
pierwsza czesc bardziej mi sie podobala:DJa sie pociesze wiesznym studentem:P
Nie wiem, bo tam nie bywam
Konto usunięte: Ale u nas przebudowali wypozyczalnie kaset na plyty dvd i raczej sa tam filmy od 2003 roku tylko.
To zapytaj jakiejs kolezanki, ktoras musi go miec
Wiem, ale przewaznie jest dla nas dziewczyn :) Komedie romantyczne i dramaty, to chyba nie jest Twoj ulubiony gatunek?
Oj to sie pocieszysz! Uwielbiam ten film! Widziales juz? Ja 8 razy