Dziś pierwszy raz obejrzałam film pt 'Hooligans'.
Bardzo mi się spodobał.
Widzieliście?
Jak wrażenia?
Jesteście w stanie polecić mi film o podobnej tematyce?
Jeśli tak proszę o tytuły.
Do tych, którzy oglądnęli :
Jakie było przesłanie filmu?
Idea, którą kierowali się Ci ludzie, - przemawia do Was?
'Walcz o swoje'.
lista tematów
Hooligans.
Konto usunięte: ale polecić mogę spokojnie Skazani na Shawshank - tematyka więzienna ale film jest świetny
Klasyk.Uznawany za jeden z lepszych filmow.
Apartament swietny.BArdzo mi sie film podobal:)
I zakonczenie tez(chyba nie podobalby mi sie tak gdyby nie bylo happy endu

Ja nie uważam, że Alex była wariatką. Popatrz na to z innej stony, on jej sie podobał od dawna, zanim Lisa go poznała. Zwierzyla się , nastepnie sie okazalo, ze ten facet szaleje za jej przyjaciolka. Potem chciala dobrze, popelnila gdzies jeden blad, nie zostawiajac mu wiadomosci od Lisy i potem poszla juz lawina klamstw. Ona chyba na tym nie panowała. Poza tym zauwaz, ze przespala sie z nim, co podsycilo w niej nadzieje i myslala naiwnie ze uda jej sie z nim byc, pomimo, swojej przyjaciolki ( Lisy )i tego faceta z ktorym sie spotykała ( przyjaciela głownego bohatera). Wiedziala, ze kiedys klamstwa sie posypią i ze tego nie da sie trzymac w tajemnicy,alej ednak to robila..To mnie z nia łączy niestety.
Konto usunięte: Potem chciala dobrze, popelnila gdzies jeden blad, nie zostawiajac mu wiadomosci od Lisy i potem poszla juz lawina klamstw
Chciala dobrze? Ale przeciez ona tego listu jej nie przekazala specjalnie.
Poza tym, jak sie okazalo, ze chodzi mu wlasnie o ta jej przyjaciolke(Lise) to widziala jego cierpienie.Mimo tego dazyla do tego, zeby jeszcze bardziej cierpial.
Chociaz fakt, to, ze sie z nia przespal to bylo najgorsze co wtedy mogl zrobic.
Jeszcze raz bede musial ten film obejrzec na spokojnie.
Konto usunięte: Chciala dobrze? Ale przeciez ona tego listu jej nie przekazala specjalnie. Poza tym, jak sie okazalo, ze chodzi mu wlasnie o ta jej przyjaciolke(Lise) to widziala jego cierpienie.Mimo tego dazyla do tego, zeby jeszcze bardziej cierpial. Chociaz fakt, to, ze sie z nia przespal to bylo najgorsze co wtedy mogl zrobic. Jeszcze raz bede musial ten film obejrzec na spokojnie.
Konto usunięte: po prostu bardzo zagubioną, pragnącą miłości za wszelką cene. Te uczucie przeslonilo jej takie wartosci jak szczerosc, przyjazn, honor, liczyl sie tylko on.
Tu wlasnie napisalas to co ja napisalbym w tym wlasnie poscie.W sumie po czesci jednak uwazam, ze byla negatywna postacia, bo skoro tak bardzo kochala tego Mathew to czemu odrazu nie powiedziala jego przyjacielowi, ze nie moga byc razem?Jesten ciekaw jak postapil by ten przyjaciel gdyby wiedzial, ze ona wlasnie kocha tego mathiew.?
Ale jednak rozumiem, przez milosc byla zagubiona i robila to co robila.
Konto usunięte: kuba92762Tu wlasnie napisalas to co ja napisalbym w tym wlasnie poscie.W sumie po czesci jednak uwazam, ze byla negatywna postacia, bo skoro tak bardzo kochala tego Mathew to czemu odrazu nie powiedziala jego przyjacielowi, ze nie moga byc razem?Jesten ciekaw jak postapil by ten przyjaciel gdyby wiedzial, ze ona wlasnie kocha tego mathiew.?
Ale jednak rozumiem, przez milosc byla zagubiona i robila to co robila.
Byla z nim, bo czula sie samotna, gdy okazalo sie, że on zna Mathiew, stał się jakimś łącznikiem, dzięki niemu wiedziala co sie dzieje z ukochanym, czy teskni za Lisa, co mówi o niej no i zwiekszyla szanse, ze klamstwo tak szybko na jaw nie wyjdzie. Poza tym Mathiwe byl z Lisa, czemu ona miala nie byc z przyjacielem Mathiew, szczegolnie, ze Mathiew potraktowal ją po wspolnej nocy potraktowal ja jak powietrze.
Konto usunięte: Byla z nim, bo czula sie samotna, gdy okazalo sie, że on zna Mathiew, stał się jakimś łącznikiem, dzięki niemu wiedziala co sie dzieje z ukochanym, czy teskni za Lisa, co mówi o niej no i zwiekszyla szanse, ze klamstwo tak szybko na jaw nie wyjdzie. Poza tym Mathiwe byl z Lisa, czemu ona miala nie byc z przyjacielem Mathiew, szczegolnie, ze Mathiew potraktowal ją po wspolnej nocy potraktowal ja jak powietrze.
Dobra, zniszczylas nie

Jak wspomnialem wyzej, po czesci jest dla mnie negatywna postacia, ale jednak rozumiem jej zachowanie.W sumie bez niej ten film nie bylby taki swietny.
Konto usunięte: Dobra, zniszczylas nie nie mam wiecej argumentow:P
Jak wspomnialem wyzej, po czesci jest dla mnie negatywna postacia, ale jednak rozumiem jej zachowanie.W sumie bez niej ten film nie bylby taki swietny.
Nie chcialam Cie zniszczyc

Bez niej film nie mialby sensu, bo byłby jedną wielką sielanką Mathiew i Lisy.
Nom, nie twierdze, ze jest swięta, ale miala bardzo ciekawy charakter, trudny do rozgryzienia ;)